Здраве и красота

Отслабване с удоволствие

25.01.2010г. / 15 52ч.
Аз жената
Отслабване с удоволствие

Свалянето на килограми вече е удоволствие с Vitaslim LINE. Продуктът стана част от цялостни програми за отслабване, разработвани от Магистър Ваня Александрова - доктор по Източна медицина с 20-годишна практика в борбата с наднорменото тегло.

За да бъде ефикасно отслабването трябва да е приятно и да не води до изтощение на организма. В началото всяко отслабване започва с потискане на апетита и от практиката си зная, че ако даденият човек има напрегнато ежедневие, точно тази крачка е много трудна за него, но не и с Vitaslim LINE. Този продукт осигурява комфорт и спокойствие при редуцирането на теглото. Приемайки го според указанията, човек не се чувства напрегнат и неспокоен и не изпитва така наречения „вълчи глад”, а напротив - има усещане за лекота при преминаването от едно състояние в друго. Второто предимство е, че той действа тонизиращо. Когато човек гладува, колкото и лечебен да е този глад, той преминава в стадий на отнемане на енергия. Именно поради това човек започва да се чувства отпаднал, безжизнен, без сили и тонус и не може да работи и живее пълноценно. Третото предимство на Vitaslim LINE е, че тонизирайки, този продукт засилва ходовете на всички енергийни меридиани, което осигурява добра визия, към която всички се стремим.

Всеки трябва да разбере, че няма вълшебен продукт, с който да се отслабва, седейки на дивана пред телевизора. Не може да се отслабне от днес за утре, нито за десет дни. Този процес е продължителен, добре е да се съпровожда от физическа активност. При него е необходимо постоянство и затова е добре Vitaslim LINE да се приема поне три месеца по три пъти на ден, както е според указанията. Днес хората искат да отслабнат, да изглеждат добре, но без да гладуват и да се чувстват отпаднали.

Излишните килограми са сериозен проблем и затова аз разработих програми за отслабване, достъпни за всички, които искат да регулират теглото си здравословно. Източната медицина се базира на енергия. Ако има застой, недостиг на енергия или излишък, то със сигурност ще имате проблем в дадения участък от тялото и трудно ще се преборите с отпуснатия и голям корем или целулита, без да е направена проходимост на хода на енергията.
Прилагам индивидуално лечение, благодарение на което възвръщам баланса в организма. Винаги съм искала да включа към тези програми и продукт с високо качество, който да подпомогне преминаването през фазите на отслабването и вече го открих - Vitaslim LINE. Сега той е неделима част от цялостния процес на редуциране на килограмите. Той осигурява повече енергия на организма, повишава метаболизма, като така свалянето на килограми става постепенно, без риск от йо-йо ефект. Благодарение на това, програмите, които разработвам, гарантират отслабване с дълготраен резултат. Те са насочени към преодоляване и лекуване на проблема, довел до напълняването, като успоредно с това приемът на Vitaslim LINE превръща свалянето на килограми в удоволствие. Продуктът е с най-високо качество, гарантирано от лабораториите Capsugel, Франция.

Повече за Vitaslim LINE

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Mariq ( преди 11 години )
kogato decata mi bqha malki ,se hraneh dosta,no i dosta se dvijeh, predi rajdane bqh 55 kg,sled tova stanah 47...,s mnogo dvijeniq,sega sa golqmi i ne se dvija kato predi,hodq na rabota,a i v kashti znaete kakvo e...no se dvija po malkoipak 55 kg...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Цветелина ( преди 11 години )
Не вярвям на нито един продукт за отслабване!пробвала съм всичко,но без спорт няма красиво тяло.Всичко е воля и инат!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Slava ( преди 11 години )
напълняването не е въпрос само на храна.Ако беше така отслабването нямаше да е проблем.Състоянието на организма играе една от най-важните роли
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Моника ( преди 11 години )
Абсолютно съм съгласна, че зависи от това какво ядем. Как някакви си лекарства или таблетки, на каквато и да е основа, ще ни накарар да отслабнем. всичко е спорт, мили хора, и правилно ядене!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Mariana ( преди 11 години )
Защо като се гарантира качеството от френските лаборатории, тези продукти не може да ги намерите във Франция или някъде извън България. Какво означава това- отговорете си сами.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време