Козметика и грим

Деми Мур бори целулита с „прахосмукачка“

Тайната козметична корекция на Деми Мур вече не е тайна

06.12.2012г. / 15 15ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Деми Мур знае, че е пример за подражание на по-възрастни жени, които имат по-млади от тях съпрузи, и поради това е изключително чувствителна по отношение на своя публичен имидж. Тя винаги е изглеждала много по-млада за годините си и дори като бременна тя е неотразима. Благодарение на стриктни диети и физически упражнения, нейното тяло излъчва здраве и красота.

Деми се избави от целулита чрез нова козметична процедура, пише списание The Enquirer. Холивудската красавица провежда в домашни условия всяка седмица терапия с VelaSmooth – неинвазивна процедура, която се счита за алтернатива на липосукцията.

„Това е като пластична операция в домашни условия, пише The Enquirer. Деми е  изключително въодушевена от трайните резултати, освен това тя е щастлива, че може да прави процедури далеч от чужди погледи“.

Апаратът, който прилича на гигантска прахосмукачка, разбива целулита и моделира бедрата, ханша, корема и задните части. Заличава и бръчките. Стяга отпуснатата кожа на бедрата, ръцете, краката и коленете.

„Деми никога не е харесвала коленете си. Това е проблемната част от тялото й“, разкрива източникът.

Слуховете твърдят, че за участието си във филма „Ангелите на Чарли 2“, майката на три деца е похарчила 380 000 долара за своята пълна промяна – намаляване на гръдните импланти, липосукция на корема, задни части и бедра, плюс инжекции на устните и порцеланови зъбни фасети .

Става дума за първата нехирургична, неинвазивна апаратура, одобрена от Агенцията за контрол на храните и лекарствата (FDA), за безопасно отстраняване на целулита без използването на лекарствени средства. Технологията представлява синергична комбинация от биполярна радио-честота (RF), инфрачервена светлинна енергия, отрицателно напрежение и тъканно манипулиране.

Поддръжниците на метода твърдят, че той топи нежеланите мазнини и стяга кожата. „Това е революционен технологичен пробив в борбата с целулита – най-успешният метод познат до сега“, казва дерматологът д-р Патрик Битер Джуниър. „Процедурата отнема само 40 мин. и може да бъде проведена в лекарски кабинет.

Коментирай