Козметика и грим

За да не се чувстваме като пингвини през месечния си цикъл

01.12.2004г. / 00 00ч.
Аз жената
За да не се чувстваме като пингвини през месечния си цикъл

Надали в морето от разнообразни марки санитарни продукти сте забелязали появата на новите дамски превръзки Lilie и ако не сте, това е напълно разбираемо. В аптеките, супермаркетите и магазините, рафтовете са препълнени с продукти, за които, от рекламите знаем, са "с най-нежната копринена мрежа", попиват огромни количества син разтвор и превръщат месечния ни цикъл в "празник".

Всяка жена обаче знае, че месечният цикъл си е малък "ад" и че ако превръзките не се сменят редовно, каквито и количества синя течност да виждаме, че попиват в рекламите, резултатът е трагичен. Важна за една превръзка остава, разбира се, абсорбиращата й способност, но също така и дебелината й, от която зависи доколко ще ни бъде комфортно в ежедневието и няма да се чувстваме като пингвини. Именно фактора удобство кара част от жените да предпочитат тампони, защото с тях са "по-мобилни". При ползването на тампон обаче, винаги съществува притеснението от смяната му през деня, когато сме на работа или в движение и се опасяваме от фактора замърсяване. Затова "Да" на превръзките и за предпочитане е те да бъдат леко ароматизирани, защото един нежен аромат създава усещане за по-голяма чистота и свежест и допринася да преминем през седмицата на "мъките" по-леко.

Дотук всички изброени плюсове на една превръзка – да бъде тънка, но да абсорбира добре, да има нежна копринена мрежа и свеж приятен аромат, са събрани в превръзките Lilie и това не е някакво чудо, а е резултат от съобразяване с желанието за нежност, деликатност и комфорт по време на месечния цикъл. С Lilie удобството през цялото денонощие е гарантирано, тъй като и дневните и нощните превръзки са ултра тънки – с тях ще се чувствате като ефирна русалка, а не като трудноподвижен пингвин.

Lilie се предлагат по десет индивидуално пакетирани броя в удобна картонена кутийка, като всяка единична превръзка има бяла лентичка за залепване и след употреба. Крилцата се подразбират, а цената е невероятно добра!

Коментирай