Козметика и грим

Фърги предизвиква есента с нов, вълнуващ цвят на косата

02.09.2011г. / 14 09ч.
Аз жената
Фърги предизвиква есента с нов, вълнуващ цвят на косата

С края на горещото и страстно лято идва и периодът на следотпускарската депресия, който колкото и да не ни се иска, се случва...
Какво да направим, за да го избегнем?

Да отидем на фризьор!
Всеки знае, че когато жена иска да промени нещо у себе си, си записва час при фризьор, готова за смела прическа, нов, модерен цвят...

„Ако искате да изпробвате нещо по-смело, може би е добре да посетите магазин за перуки и да проверите коя прическа отива най-много на формата на вашето лице. Аз също понякога експериментирам с по-смели прически типично в мой стил, но това определено не е за всеки. Въпрос на индивидуално решение“, съветва сексапилната певица Фърги, която съвсем наскоро се върна към ослепителната си визия на блондинка с новия продукт от серията Advance Techniques на Avon – боя за коса Professional Hair Color.

Фризьорът определено е страхотна идея, но точно след отпуската този разход идва в повече, след като цяла седмица сте си угаждали на плажа.
Какво да направим тогава?

Да постигнем същия ефект като след час при професионален коафьор, но вкъщи!

Боите за коса Advance Techniques Professional Hair Color предлагат палитра от най-модерните и търсени цветове за сезона. Богатата гама естествени нюанси в русо, кестеняво и черно и изкусителните червени тонове съставят палитрата от 25 неустоими цвята, които се запазват до следващото боядисване.

Тази последна продуктова иновация е тристепенна система, която подготвя, боядисва и третира косата и й осигурява богат, наситен, дълготраен цвят и здрав вид, като гарантира 100% покритие на белите коси.
Продуктът за предварително третиране действа благоприятно върху увредена коса и подпомага равномерното абсорбиране на цвета от корените до върха, а косата е максимално защитена.
Кремообразната формула прави косата видимо здрава и блестяща, а цветът се запазва до следващото нанасяне.

Разработен с масло от шеа и „заключваща“ цвета технология, продуктът за третиране след боядисване благоприятства възвръщането на блясъка на косата, като я прави видимо здрава и жизнена.

Прочетете още:

Коментирай