Козметика и грим

Счупеното червило носи щастие

10.10.2012г. / 20 35ч.
Вергиния Генова
Счупеното червило носи щастие

Казват, че по червилото може да се разбере характерът на жената, която го използва. Но често излиза, че или не сме достатъчно сръчни и изпускаме червилото, или не го съхраняваме правилно, или просто правят така червилата, че да ни ядосват и да ни карат да плачем. Факт е – червилата се чупят. При някои по-лесно, при други по-трудно.

Какво да правим, ако сме си купили някое много скъпо червило и точно цветът, който дълго сме търсили и хоп, ей така, без предупреждение, когато най-много ни трябва, вземе, че се счупи.
Не го хвърляйте веднага вбесени в кошчето за боклук. Може да се поправи.

Вземете двете части, нагласете ги като един естетически хирург и нагрейте със сешоара. След като се размекнат частите моделирайте червилото докато е още меко. Сложете го за малко в хладилника и готово.
Следващият път не го отвинтвайте изцяло, а само съвсем малка част и така ще може да си го ползвате докрай. Нищо не се знае, може би точно това червило ще ви донесе щастие – ще ви запознае с голямата любов на живота ви, ще ви осигури мечтаната работа...
И по възможност съхранявайте червилата на по-тъмно и хладно. Най-неудачния вариант е да стоят на тоалетната масичка, която пък е до прозореца, който е огряван от слънцето. Нека бижутата са на масичката, а червилата в шкафчето.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
Свободно време