Книги

„7-те смъртни гряха“ – новата книга на Калина Паскалева

Стилно парти събра родни звезди

10.06.2016г. / 22 20ч.
Михаела Лазарова
Калина Паскалева

Калина Паскалева

Известни личности от българския хайлайф поздравиха авторката Калина Паскалева на премиерата на новата ѝ книга „7-те смъртни гряха“. Книгата представиха известният български актьор Мариан Вълев и издателят Виктория Бисерова.

Събитието бе уважено от популярни личности, познати от големия екран и от модните подиуми, които споделиха премиерата на книгата с младата авторка. Сред специалните гости бяха актьорът Станимир Гъмов, футболистът Ваня Джаферович, журналистите Любен Дилов-син, Георги Милков, Павел Владимиров и Красимир Боев, Мис България Нанси Карабойчева, дизайнерът Весела Тотева, телевизионната водеща Ива Атанасова ПР експертът Ива Екимова и много други.

Представяйки книгата, Мариан Вълев разказа, че наблюдава развитието на Калина Паскалева от години и е приятно изненадан от нейния успех като автор.

„Историите, които тя разказва, са продукт на натрупания ѝ житейски опит, което ги прави още по-интересни и вълнуващи.“, каза актьорът от „Под прикритие“. „Аз харесвам първата ѝ книга, но тази я харесвам повече. В нея намирам завършени характери и нещо, което държи читателя в напрежение през цялото време. Ако Куентин Тарантино, известен като майстор на разказа за поп културата на 21 век, се запознае с няколко от героите в книгата, би останал истински впечатлен.

Мариан Вълев сподели пред гостите на събитието, че има нещо, което обединява всички тези характери, за които Калина пише – лично за него те са паднали ангели.

„Понякога си мисля, че единственият начин да избереш правилния път е да тръгнеш по грешния. И да имаш силата после да се върнеш.“, добави той.

Издателят Виктория Бисерова изрази радостта си, че вижда толкова много приятели на авторката, които са дошли, за да уважат премиерата ѝ. Тя сподели своята увереност, че „7-те смъртни гряха“ ще надмине по успех първата книга на Калина Паскалева, която след издаването си веднага оглави класациите и беше най-продаваното заглавие в продължение на повече от година.

„Изисква се смелост, за да излезеш с лицето си и да разкажеш тези истории, въпреки техния скандален и понякога грозен характер. Още по-голяма смелост се изисква, да се обърнеш навътре към себе си, да потърсиш първоизточника на своите собствени грехове. Да проследиш причината, развитието и резултата от пороците, така както Калина прави във всеки един разказ в книгата си. Убедена съм, че цялото лято на 2016 г. ще бъде под знака на „7-те смъртни гряха.“, каза Виктория Бисерова.

Авторката Калина Паскалева поздрави гостите на премиерата и им благодари за споделения с нея момент. Партито продължи с коктейл, а гостите имаха възможността да вземат автограф от младата авторка и да пожелаят успех на втората ѝ книга.

Коментирай