Книги

Хули Леонис представя „Очевидната скрита истина за секса“

Според Хули Леонис сексът е кулминацията на красотата в отношенията

27.01.2021г. / 15 08ч.
Михаела Лазарова
Корица: Издателство „Апостроф“

Корица: Издателство „Апостроф“

След излизането на книгите, посветени на темите за любовта и емоциите, известният астролог Хули Леонис се завръща с третото заглавие от поредицата „Очевидната скрита истина“. Този път авторът разобличава всичко онова, което не знаем за секса, разкрива тайните на интимния свят и доказва, че всеки от нас може да бъде щастлив. Но единственият начин това да се случи е да се вслушаме в собствената си истина, а не да се опитваме да се вместим в колективната енергийна рамка.

С уникалния си стил на поднасяне на информацията в „Очевидната скрита истина за секса“, издавана от „Апостроф“, Хули Леонис потапя читателите в темата за мъжката енергия, защото тя е тази, с която свързваме идеята за секса, а момчешката – нейният предвестник. Стъпка по стъпка авторът умело ни води по пътя към познанието за сексуалното преживяване като източник на вдъхновение и позитивна енергия, която се случва в тялото на човека и намира връзка с всяка една сфера от живота му.

Според Хули Леонис сексът е кулминацията на красотата в отношенията, а не е началото им. Той може да е магията на сливането и най-силният и качествен енергообмен на високовибрационни преживявания, ако се базира на топлота, емоции и любов. Но е възможно сексът да се превърне в инструмент за разочарование и източване на енергия. Да бъде отрова за душата. Кой път ще изберем – зависи от нас самите.

„Очевидната скрита истина за секса“ недвусмислено доказва, че познанието за емоциите, за секса, за любовта, за родовата енергия – всичко това ни помага по-добре да разберем себе си, а този процес ще ни даде възможност по-успешно да се свържем и с останалите. Преди да се случи всичко това, трябва да започнем с революцията, или казано с други думи, промяната на собствената гледна точка.

Тази революция не се свързва с външния свят, който ни заобикаля. Това е революцията, която ще направим вътре в себе си. Това е новият поглед, с който ще погледнем на себе си и на света около нас.

Новата книга на Хули Леонис ще бъде представена на специална онлайн премиера в Деня на влюбените, 14 февруари, от 18:00 ч. във фейсбук страницата на издателство „Апостроф“.

За автора

Хули Леонис е един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Автор е на книгите „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“, „Уроците на Сатурн“, „Ретроградните планети“, „Очевидната скрита истина за любовта“, „Очевидната скрита истина за емоциите“, „Преходът към себе си“ и „Очевидната скрита истина за секса“, издавани от „Апостроф“.

„Очевидната скрита истина за СЕКСА“ от Хули Леонис

На книжния пазар от 27 януари 2021 г.
Дизайн на корицата: Биляна Славкова
ISBN: 978-954-2962-83-0
Обем: 232 с.
Корица: мека
Формат: 13 х 20 см
Цена: 15 лв.

Снимки: Издателство „Апостроф“

Коментирай