Reality/TV

Гордън Рамзи с кулинарни уроци на живо

Рамзи поема едно от най-трудните предизвикателства, като започва майсторски клас по готвене

20.10.2015г. / 09 39ч.
Михаела Лазарова
Гордън Рамзи. Снимка: 24Kitchen

Гордън Рамзи. Снимка: 24Kitchen

През януари 2008 г., Гордън Рамзи поема едно от най-трудните предизвикателства, като започва майсторски клас по готвене, с който да научи британците да готвят. Той предизвика аудиторията си да приготвя с него тристепенни менюта в рамките на час.

И всичко това – на живо! Рамзи е въоръжен със съвети и кратки филми, в които показва всичко – как да острят ножовете си, как да избират перфектния стек и как да приготвят хубав салатен дресинг. Зрители от цялата страна се записват за предизвикателството и чакат с нетърпение старта на програмата.

В седмиците преди шоуто в различни вестници, списания и онлайн се появяват списъци с продукти. Записаните участници трябва само да си купят продуктите, да преместят телевизора в кухнята, да поканят приятели и да се подготвят за уроците на Гордън Рамзи. Чрез връзки на живо, Гордън съветва начинаещите готвачи, в това число Джанет Стрийт Портър.

Свързани статии

В същото време ще готви на живо за своите приятели и семейство. Ще бъде един невероятен час на истинско забавление, спиращо дъха и вдигащо адреналина. „Уроци на живо с Гордън Рамзи“ е най-доброто кулинарно шоу на 21-ви век

Не пропускайте от 22-ри октомври, от 13:00 часа по 24Kitchen.

Коментирай