Reality/TV

Отново жена начело на „Фермата“

Какво ще се случи тази вечер

14.11.2016г. / 11 35ч.
Аз жената
Снимка: btv

Снимка: btv

След близо два месеца във „Фермата“ в събота вечерта DEE, последен от известните участници напусна шоуто. Рапърът стана любимец на всички, въпреки че не знаеше почти нищо за фермерския живот.

„Не съжалявам, че загубих. Знаех възможностите си. Избрах много силен човек. Успях да се сближа с всички, ще ми липсват хората, емоциите, които изживях са един път и съм благодарен за тях. Доказах, че съм машина, дори и в джунглата да ме пуснеш, ще успея. Социален съм, влязох под кожата на всички. Успях да изляза като позитивен образ. Обичайте се, бъдете единни, земята носи сила.“, казва DEE в прощалното си писмо.

Стоян се връща за втори път като победител от дуел и празнува рождения си ден с торта, приготвена от жена му, погача, ракия и писмо от нея. „Стояне, любов моя. От деня, в който отиде във Фермата, моето сърце спря наполовина. Искам да ти благодаря, че когато падах, когато променях светогледа си, ти ме подкрепяше. Благодаря ти за изминатия път. Обичам те, любов моя и ми е трудно без теб“, пише съпругата му.

В писмото тя разказва, че дъщеричката им се справя мъжки с отсъствието му, а синът им възнамерява да стане като татко си. Всички са разчувствани.

„Липсват ми жена ми и децата. DEE не успя да ме прати при тях, дано и друг не успее“, обяснява Стоян. Казва, че писмото му дава сила, радва се, че семейството му го обича и подкрепя. „Не мога да съм добър за целия свят, важно е да съм добър за семейството си“, коментира Стоян, който знае, че никой от останалите участници не го подкрепя.

Според Иван и Андрей Стоян е от добродетелните български селяни – не блести с харизма, но е корав и знае за какво да се бори: „Грижи се за семейството си. От такива хора има нужда България“, отбелязва Андрей. „Това са безименните герои. На тях се крепи цялото общество“, коментира Иван, който влиза във „Фермата“, за да прочете писмото на DEE. За фермер на седмицата DEE определя жена. „Фермерството ми няма да е либерално, а твърдо“, заканва се новият фермер на седмицата.

Първата е почистване на фермерската къща. Вместо да изхвърли намерените там презервативи, новият седмичен шеф решава да ги подари на Михо. Той признава, че иска Мария да забременее и няма да ги използва. Михо е в основата и на следващия празник, който фермерите ще посрещнат.

Михо става на 25 години, точно ден след празника на Стоян. DEE му завещава един от екипите си, а Юлияна го съветва да е добър и спокоен, и заедно със Силвия му връчват подарък, опакован в амбалажна хартия. „Най-красивият“, крещи Мария. Класовата битка тази седмица разделя фермерите на два отбора с капитани Михо и Краси.

В отбора на Михо са Финци, Стоян и Мария, а в отбора на Краси – Силвия, Нико и Деси. Мама Галя почива, за да са по равно. Кой от двата отбора ще спечели ще стане ясно тази вечер от 21.00 часа по bTV.

Коментирай