Reality/TV

Фолк певицата Роксана и Биляна Йотовска влизат в „Смени жената“ 2

Във формата ще се включи и риалити звездата Никита Джонсън

20.02.2018г. / 11 58ч.
Михаела Лазарова
Биляна Йотовска и Митко Димитров. Снимка: btv

Биляна Йотовска и Митко Димитров. Снимка: btv

Няколко звездни семейства ще отворят домовете си за зрителите във втория сезон на риалити формата „Смени Жената“, който тръгва от 28 февруари по bTV и ще се излъчва всяка сряда от 21 ч. Те ще експериментират, като разменят съпругите си с напълно непознати хора с коренно различен начин на живот за една седмица.

Фолк певицата Роксана, ще остави двамата си любими мъже – съпруга си Александър и 6-месечния си син, за да заживее в дома на бивш наемник във Френския легион. Роксана ще замени динамичното си всекидневие на непрекъснато пътуване между домовете си в Ловеч, Кнежа и вечерните участия, за да заживее живота на домакиня в София, която въпреки че говори пет езика, загърбва кариера в Япония заради съпруга си.

Риалити звездата Никита Джонсън също ще се включи в драматичната и забавна размяна на съпруги в новия сезон на „Смени жената“. Нейното предизвикателство ще бъде да замени за седмица градския живот в Швеция с типично за българското село всекидневие и от собственик на студио за красота да участва в семейния фермерски бизнес.

Много драматизъм и емоции очакват зрителите в епизода на социалния сблъсък между скандалната двойка Ангела и Чочо, които наскоро станаха известни с това, че се разхождат като доминант и жена на каишка, и силно вярващи евангелисти с две деца.

Бикини-фитнес шампионката Биляна Йотовска също ще бъде герой в един от 14-те епизода на новия сезон на вълнуващия социален експеримент „Смени жената“. Правилата са ясни – две семейства ще разменят съпругите си и ще заживеят по коренно различен начин за една седмица.

През първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя, а след това трябва да наложи своите собствени правила в новото си семейство.

Смисълът на размяната на две крайности е да накара участниците да погледнат на семейните си взаимоотношения от друг ъгъл, да открият нов път към най-близките си хора и да осмислят гледната точка на другите.

Кастингът за новия сезон е все още отворен. Всички семейства, които искат да изживеят емоцията от позитивната промяна, могат да го направят, като се запишат за участие в страницата на предаването в сайта на телевизията.

Коментирай
Свободно време