Конкурс

Снимка с GSM на Жената до мен

02.03.2005г. / 11 44ч.
Аз жената
Снимка с GSM на Жената до мен

През най-женския от всички месеци – март, списание Телефон организира конкурс за най-интересна снимка, направена от телефон, на тема: “Жената до мен”.

Огледайте се и запечатайте жената до вас – вашата приятелка, майка, сестра, роднина, колежка, съседка, съученичка. Тя е постоянно край вас, трябва само да ни я представите, с нейната най-хубава усмивка или с нейната най-странна гримаса. Изборът е ваш. Покажете ни начина, по който я виждате.

Спечелете телефон Siemens CFX65, като изпращате снимки, заснети с вашия телефон. Всяка ваша снимка ще бъде публикувана тук и ще получи свой уникален номер, с който ще участва в играта. Спечелилият най-много от гласовете на публиката ще получи наградата.

Гласувайте за снимката, която най-много ви харесва, като изпратите нейния код, посочен под нея, на номер 1100 (1.00 лв. за абонати на Globul*) и също имате шанса да спечелите награда: телефон Sagem myC5-2, или един от 5-те пакета b-connect за предплатени разговори.

Броят на снимките и на гласовете е неограничен. Нека заедно открием най-интересната снимка, направена с телефон!

Технически изисквания за участие на снимки и начин на изпращане:

Минимални размери на снимката: 288х352 пиксела (CIF резолюция)

Изпращайте вашите снимки, направени от телефон в .jpg формат, на e-mail: magazine@telephone.bg като посочите трите си имена и модела на телефона, с който сте направили снимката, най-късно до 20 март, или гласувайте с SMS за вашия фаворит на номер 1100** най-късно до 31 март, когато ще обявим победителя, получил най-много гласове!

Наградата ще бъде връчена на модела от снимката, затова бъдете оригинални!

Желаем ви успех!

Коментирай