Конкурс

Участвайте в кулинарния ни конкурс „Празнични трапези“

Всеки регистриран потребител на сайта може да участва в кулинарния ни конкурс

20.12.2012г. / 17 13ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Скъпи читателки,

В навечерието на коледните и новогодишни празници, Az-jenata.bg ви кани да участвате в най-новия ни кулинарен конкурс „Празнични трапези“.

Всеки регистриран потребител на сайта може да качва неограничен брой снимки и рецепти. Няма да ви ограничаваме във вида на ястията, които ще изпращате – може да са сладки, солени, салати, предястия, основни, супи или пък десерти. Рецептите, които изпращате, може да са част от трапезата ви за Бъдни вечер, Рождество Христово (Коледа), Нова година, Васильовден, Йордановден и Ивановден, а конкурсът продължава до 10-и януари 2013.

Важно условие е рецептите да са оригинални. Задължително е да участвате в конкурса и със снимка на приготвеното ястие.

За да участвате в конкурса е необходимо да сте регистриран потребител в сайта. Ако все още не сте се регистрирали, може да го направите оттук.

Победител в конкурса ще бъде участникът, чиято снимка и рецепта събере най-много гласове. За да бъдат избегнати манипулации в гласуването, всеки регистриран потребител има право да гласува за конкретна снимка само по веднъж и неограничен брой пъти за различни снимки. Освен победителят в конкурса, снимката събрала най-много гласове, ще наградим със специална награда и един от гласувалите за снимката победител. Той ще бъде избран чрез жребий.

Повече информация за конкурса и как да участвате може да прочетете тук.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
gospodinova1703 ( преди 11 години )
Гласувах за всички рецепти, защото всяка участничка е вложила много старание. Но ще спечели тази участничка, която успее да убеди повече хора да гласуват за нея.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар