Конкурс

Участвайте във фотоконкурса ни „Любовна история“

Изпратете ни снимка с вашия любим и спечелете награда!

16.01.2013г. / 16 42ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Конкурсът приключи. Ето резултатите. Благодарим на всички, които участваха, които разглеждаха и ще разгледат снимките и любовните послания от линковете най-долу. Желаем на всички много любов. :)

* * *

Скъпи читателки,

След по-малко от месец е „Свети Валентин“ – празникът на любовта! Ние добре знаем, че когато човек е влюбен, не му е необходим празник, за да покаже чувствата си на целия свят. Но пък е и хубаво да има дни, в които единственото, за което ни е позволено да мислим и чувстваме, е любовта! :)

Затова и нашият нов конкурс е посветен именно на онова чувство, което на различните езици звучи различно, но пък означава само едно – любов...

Условия за участие:

За да участвате в новия ни фотоконкурс „Любовна история“ е необходимо да ни изпратите ваша снимка, на която сте вие и вашият любим човек, вашият партньор, в когото сте влюбени. Към писмото със снимка ще помолим всяка от вас да ни напише своя любовен съвет или любовно послание, което ще публикуваме под снимката в Az-jenata.bg, както и име и фамилия.

Снимките и посланията изпращайте на редакционния ни адрес photo@az-jenata.com.

Крайният срок за участие в конкурса е 28 февруари 2013.

Награди ще получат 3 читателки, избрани чрез жребий. Първата награда е марков парфюм, а втора и трета награда – любовни книги.

Очакваме вашите снимки!

По-долу ще добавяме линкове към фотогалериите със снимките, които ни изпращате:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
LoveMeansAll ( преди 11 години )
Мисля, че ще е най-добре да се оценяват не само снимките, а и посланието под тях, защото именно то е това, което трябва да оцени! Обичайте се! :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
. ( преди 11 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
lll ( преди 11 години )
Само не разбрах какъв е смисъла на конкурса
отговор Сигнализирай за неуместен коментар