Конкурс

Спечелете красиво бижу от новия ни конкурс „Тази вечер аз съм хубава!“

Участвайте във фотоконкурса ни с ваши снимки, на които се чувствате красиви и женствени!

12.07.2013г. / 17 50ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Скъпи читателки,

Електронното списание Az-jenata.bg ви кани да участвате в най-новия ни фотоконкурс „Тази вечер аз съм хубава“ и нека заедно докажем, че българките са най-красивите жени! В конкурса може да се включи всеки регистриран на сайта потребител.

Екипът на Az-jenata.bg отлично знае, че всяка наша читателка е красива и самоуверена жена! Затова в разгара на лятото ви приканваме да ни покажете колко сте прекрасни и колко много харесвате себе си. Защото това е ключът към хармонията – да се обичаме, такива, каквито сме.

Условието на конкурса е да споделите ваши снимки, на които се харесвате и се чувствате красиви, без значение къде е заснета снимката. А за три от вас ще има страхотни награди!

За да участвате в конкурса е необходимо да сте регистриран потребител в сайта. Ако все още не сте се регистрирали, може да го направите оттук.

Победители в конкурса ще бъдат три дами, чиито снимки са получили най-голям брой гласове. Всеки потребител на сайта може да гласува за неопределен брой снимки, но само по веднъж за определена снимка, за да се избегнат манипулации в гласуването. Всеки потребител може да качва неограничен брой снимки.

Наградите, осигурени от „Натурфарма България“ ЕООД са 3 комплекта прекрасни бижута, с които ще бъдете още по-красиви и женствени!

Откраднати снимки ще бъдат дисквалифицирани от конкурса.

Срок за участие в конкурса: 10 юли-19 август 2013 г.

Тук може да участвате директно в конкурса.

Коментирай
Здраве и красота