Свободно време

Хилтън София на 4 години

21.04.2005г. / 10 09ч.
Аз жената
Хилтън София на 4 години

На 14 април Хилтън София отпразнува четвъртия си рожден ден с над 500 свои клиенти, партньори и приятели с изискан коктейл. Атмосферата на партито бе изцяло българска – с българска декорация, българска музика и дори българска реч от страна на Генералния Директор Фридрих Нийман. Заместник-министърът на културата и туризма Димитър Хаджиниколов прочете поздравителен адрес от Министър Нина Чилова с благодарности за перфектната работа на хотел Хилтън през тези четири години.

Освен да се забавляват, гостите имаха възможността да се запознаят и с новата програма за резервации на стаи Book & Win. Гвоздеят на вечерта бе томбола, която даде възможност на трима късметлии от присъстващите да спечелят вълнуващи награди: барбекю вечеря за десет човека в градината на ресторант “Сезони”, уикенд за двама в президентския апартамент и разходка с вертолет над София. Организаторите бяха подготвили и специална изненада за всички присъстващи – танцово изпълнение на отдел маркетинг и продажби. За настроението на гостите се погрижи група “Мастило”.

Прочутият главен готвач Андре Токев изненада гостите със съвременна българска кухня, в която бяха вплетени разнообразни вкусове и аромати. Сред кулинарните предложения бяха шопска салата с аспержи, оригинална българска салата от орехи, лук и раци и българско овче сирене върху брускета с рататуй. Основните ястия включваха киш от мусака с миди, шишчета от кавърма, гарнирани със сос Терияки, кюфтета с аромат на портокал. Любителите на десертите бяха впечатлени от ябълкова баница с крем брюле, мини катми с крема сирене и малиново желе и шафраново реване със сироп от моркови.

Коментирай