Свободно време

Вин Дизел с нова екшън мисия

12.05.2005г. / 17 13ч.
Аз жената
Вин Дизел с нова екшън мисия

Вин Дизел дава нова дефиниция на екшън-героя в затрогващата семейна екшън-комедия “Умиротворителят”.

Дизел е в ролята на Шейн Уолф от военноморските тюлени на Щатите. Той е елитен член на най-жестоката и добре обучена военна част, който си мисли, че е подготвен да изпълни всяка мисия, без значение колко трудна или неизпълнима е тя... докато един ден не се налага да стане детегледач.

Назначен е да пази петте напълно неконтролируеми деца на убит учен, работил по тайни правителствени проекти. Така неочаквано Шейн е изправен пред задачата да се справи с две абсолютно несъвместими задачи: да се бие с лошите, докато се справя с домакинските си задължения. Заменил обичайния си арсенал от оръжия и екипировка с престилка и кутии от сок, Шейн не само трябва да обезоръжи коварния враг, но и да ходи по петите на бунтарката Зоуи Британи Сноу, намусеният 14-годишен Сет Макс Териот, 8-годишния нинджа-фен Лулу Морган Йорк, 3-годишния Питър и бебето Тайлър – без да споменаваме и смахнатата им детегледачка от Румъния Каръл Кейн. Свикнал да хвърля експлозиви и да унищожава противникови мишени, Шейн си няма и ни най-малка представа как се гледат деца. Той е като “тюлен на сухо”. А сега от този жесток войн зависи дали ще изпълни най-важната мисия в живота си: да опази едно семейство.

Коментар на Мария Яковска: Той е любимият ми актьор. Той е идеал за мъж! Страхотен е, гледала съм всичките му филми по милион пъти, невероятен е.

Коментирай