Свободно време

Момчетата от „ХаХаХа“ почти си намериха жена

07.02.2012г. / 13 47ч.
Аз жената
Момчетата от „ХаХаХа“ почти си намериха жена

Три жени се класираха за последния етап на конкурса за Първа дама на импро театър „ХаХаХа“. Финалистките са Гери Турийска, Алиса Атанасова и Диляна Георгиева и са избрани сред 16 кандидатки. Развръзката ще се разбере на 14 февруари – Празника на влюбените.

Импровизационният театър „ХаХаХа“ е ново явление за България, засега единствено. Досега трупата се състоеше от петима млади мъже – Ивайло Рогозинов, Златин Цветков, Леонид Йовчев, Тони Карабашев и Петър Мелтев. След нощта на Св. Валентин една жена ще се присъедини към тях, за да вземе пълнокръвно участие в представленията на актьорите-новатори.

Трите дами са стигнали до финала след приключването на първия кръг „За или против мустаците?“. Предстои вторият кръг – „Полеви тренировки“.

Повече информация за трите финалистки:

Гери Турийска – Поп звезда, текстописец на хитове, поетеса, следобедна водеща по БГ радио и фронт дама на група Rubikub. Ако питате лично нея, „работя универсална жена и уча шивизъм (от Шива).“ Участва в конкурса просто „защото „ХаХаХа“ ме кефят!“ В първи кръг Гери поде национална кампания в защита на хората с мустаци с почти еротично видео.

Диляна Георгиева – На 30 години, бранд мениджър, участничката с най-много навъртяни ИмПро шоута (като зрител) от цялата тройка. Включва се в конкурса, „провокирана от наболелия проблем“, с една от най-смешните видео импровизации по темата – любовната драма „Пътят на мустака“.

Алиса Атанасова – Студентка по актьорско майсторство в класа на проф. Пламен Марков, прекарва „повечето си съзнателни дни и часове“ в НАТФИЗ. Най-малката (на възраст) финалистка и най-голямата бунтарка в конкурса. Единствената, която заподозря „Уловка! Това е уловка!“ по въпроса за мустаците.

Шоуто „ИмПро #83: „ХаХаХа“ за първи път с жена“ е на 14 февруари от 20:00 в клуб „Mixtape“ 5, бул. „България“ 1, подлез „Галерия“. Билетите вече са в продажба на касите на Eventim. Местата са ограничени.

Снимка: Личен архив на трупата

Прочетете още:

Коментирай
Свободно време