Свободно време

Омагьосване

31.08.2005г. / 10 08ч.
Аз жената
Омагьосване

“Омагьосване” е забавна романтична комедия, с която ще прекарате два незабравими часа заедно с носителката на Оскар – Никол Кидман, Уил Ферел, Шърли Маклейн и Майкъл Кейн. Макар и сериалът “Омагьосване” да не е много познат на българската публика, със сигурност новата продукция на Нора Ефрон ще ви допадне!

В калифорнийския Сан Фернандо Вали, наивната и добра магьосница Изабел (Никол Кидман) е решена да се откаже от свръхестествените си способности и да води “нормален” живот. По същото време, от другата страна на града, Джак Уайт (Уил Ферел) – висок и чаровен актьор, се опитва да възстанови кариерата си. Ролята на смъртния Дерин в обновена версия на култовата комедия на ситуациите от 60-те “Омагьосване” изглежда много подходяща за целта.

Съдбата се намесва, когато Джак случайно се среща с Изабел. Той веднага е привлечен от нея и носа й, който необичайно много напомня на носа на Елизабет Монтгомъри – актрисата, изпълнила ролята на Саманта в оригиналната телевизионна версия на “Омагьосване”. Джак е убеден, че Изабел може да изиграе вещицата Саманта в новите серии. Изабел също харесва Джак, защото той е смъртен мъж, с който би могла да води жадувания нормален живот. И двамата се оказват прави, но по начин, който никой от тях не е предполагал.

Кидман признава, че първоначалният й интерес към проекта се дължал на носталгия. “Всички ми казваха, че приличам на Елизабет Монтгомъри, така че това беше първото, което ме заинтригува във филмовата версия”, споделя Кидман. “Като малко момиче, гледах почти всеки епизод от сериала.”

Коментар от Галина Генева: Здравейте! На мен много не ми хареса филмът, даже да ви кажа въобще не ми хареса.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
hristina ( преди 11 години )
Притчи, мъдрости, цитати