Свободно време

Над 17 000 рецепти участваха в кулинарен конкурс

Конкурсът „Рецептите на Краси“ се проведе за пореден път

26.11.2012г. / 12 55ч.
Аз жената
Над 17 000 рецепти участваха в кулинарен конкурс

За пети пореден път Фабрика за майонеза „Краси“-Пловдив проведе традиционния конкурс „Рецептите на Краси“.

Кулинарните творения бяха оценявани от топ готвач – Пеньо Иванов (шеф на Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите и на кулинарния фестивал „Пъстра трапеза“), популярната певица и изключителен кулинар – Марги Хранова и Даниела Авджиева (мениджър-Фабрика за майонеза „Краси“).

Голямата награда, почивка за двама в Турция, спечели „Парфе от тиквен мус и майонеза Краси“ по рецепта на Весела Стоицев от София.

Телевизор с диагонал на екрана 102 см отива в Червен бряг при Димитър Димитров за „Пълнена майонезеница на тиган“. Столичанинът Петко Кънев грабна таблет за „Телешко филе под ямурлук“.

По повод петото издание на кулинарния конкурс от Фабрика за майонеза „Краси“ дадоха и специална награда, изтеглена с жребий, който донесе късмет на Искра Калчева от Поморие с рецепта „Боровинков крисп“.

С много настроение награди и забавления верните почитатели на кулинарния конкурс „Рецептите на Краси“ отпразнуваха финалния му кръг.

Майонеза „Краси“ се приготвя с чисто слънчогледово олио, което е богато на полезните ненаситени мастни киселини. От тази година популярната марка пусна на пазара майонеза с топено сирене, с шунка, деликатесна и с чесън в опаковка от 100 грама.

Майонеза „Краси“ е лидер на пазара у нас, основана през 1994 г., тя е продукт с постоянно високо качество, което е предпоставка за пазарния успех на майонеза „Краси“. В продължение на вече 18 години тя е най-продаваната майонеза у нас.

Коментирай
Свободно време