Свободно време

Коледна изложба-базар на минерали и скъпоценни камъни в музея „Земята и хората“

Викторини и детски конкурс за разпознаване на минерали по време на коледната изложба на националния музей „Земята и хората“ в София

14.12.2012г. / 12 26ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

По време на традиционната коледна изложба-базар на минерали и скъпоценни камъни в националния музей „Земята и хората“, която ще се състои от 14 до 20 декември 2012, специален екип от музея ще организира в геоложкия кът за деца викторини и детски конкурс за разпознаване на минерали, а предоставените от телевизионния канал Da Vinci Learning награди ще бъдат за децата с изявени познания и интереси към природните науки.

Свързани статии

Сред подаръците децата ще открият „умни“ химикалки, разделители за книги, плакати и DVD-та с някои от най-интересните програми на телевизионния канал, който предлага на зрителите си възможност да изследват изумителната вселена от научни познания посредством телевизионни продукции с отлично качество.

Коледната изложба-базар на минерали и скъпоценни камъни се организира от музея „Земята и хората“ в продължение на 22 години. В изложенията участват колекционери на минерали и скъпоценни камъни, фосили, изделия с минерали.

Коментирай