Свободно време

Българската красота и на Miss Teen International 2005

17.11.2005г. / 09 39ч.
Аз жената
Българската красота и на Miss Teen International 2005

Още две красиви българчета ще представят България на световен конкурс за красота. 13-годишната Виктория Кимонова и 11-годишната Стела Карпузова ще се състезават за една и съща титла, но в различни възрастови групи. “Miss Teen International 2005” ще се проведе на 27-ми ноември в Киев, но подготовката за него ще протече 10 дни. Надпреварата е планирана в две части – вечер на талантите и галавечер.

Виктория Кимонова е в седми клас на 16-то ОУ “Райко Жинзифов”, от три години тренира сериозно волейбол. Освен с таланта си да рисува, Виктория впечатлява и с невероятния си късмет – преди 3 години е спечелила лека кола от игра на в. “Стандарт”.

Стела Карпузова е ученичка в пети клас на 23 СОУ “Фредерик Жулио Кюри”. Тренира художествена гимнастика, от 5 години е в спортен клуб “Илияна”, собственост на известната гимнастичка Илияна Раева. В досегашното си спортно развитие, Стела е спечелила два бронзови медала от градски първенства по художествена гимнастика.

Двете малки манекенки са част от детската школа на модна агенция “Визаж” от две години. Правото си да участват в “Miss Teen International 2005” печелят с класирането си в призовите три места в различните възрастови групи на детския конкурс за модели “Визаж Мини Моделс”.

Коментирай
Здраве и красота