Свободно време

Нищо общо

30.11.2005г. / 10 18ч.
Аз жената
Нищо общо

“Нищо общо” е весела и сърдечна история за две сестри, които нямат нищо общо помежду си освен размера на обувките. Маги и Роуз Фелър са най-добри приятелки и пълни противоположности по отношение на ценности, цели и личен стил.

Маги (Камерън Диас) е купонджийка, едва е завършила гимназия, която сменя работните места твърде често и вярва, че най-голямото й предимство е нейната привлекателност за противоположния пол. Често без работа, тя живее по канапетата на приятели и роднини. Без никаква увереност в интелектуалните си способности, Маги предпочита грима пред книгите и притежава вроден талант да избира перфектните аксесоари и дрехи за всеки случай.

Роуз (Тони Колет) е завършила Принстън и е адвокат в престижна юридическа кантора във Филаделфия. Нейният красиво декориран предвоенен апартамент е убежището й от външния свят. Непрекъснато потънала в работа, тя постоянно се бори с килограмите и никога не се чувства удобно в дрехите, които носи. Ниското й самочувствие относно външния вид е довело до почти липсващ социален живот. Единствената радост в живота на Роуз са обувките (защото винаги й стават), но за нещастие са малко възможностите да ги извади от дрешника.

След ужасно скарване, двете сестри преминават дълъг път, за да се опознаят истински. На помощ им идва и смятаната за починала баба (Шърли Маклейн). Чрез връзката си с нея, Маги и Роуз се научават как да се сдобрят със себе си и помежду си.

Коментирай