Свободно време

Преживени мигове обич – любовни мисли

Избрани любовни мисли от фотоконкурса на Az-jenata.bg „Любовна история“

24.01.2013г. / 12 01ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Най-верните любовни фрази са преживените от личен опит. Любовта не може да се изживее по учебник, но всеки, който е минал или сега изпитва това вълшебно чувство, има право да даде своя съвет. А умните ще го послушат. Ето няколко избрани любовни послания от първите писма на участниците в конкурса ни за снимка „Любовна история“:

Петя Маркова: Вярвайте в съдбата! Тя си има своите начини да Ви намери!

Елена Клепе: Вярвайте в любовта и не спирайте да я търсите!

Свързани статии

Даниела Янакиева: Любовта е просто хармония между две души!

Darksdar – Обичам Те! Обичам те не за това, което си, а за това, което направи и правиш за мен. Обичам те заради твоето грижовно докосване, това прави живота ми пълен. Обичам те за твоята грижа за мен, че успокоява душата ми, когато съм неспокоен, Обичам те за търпението и добротата ти, която никога не свършва. Обичам те за приятелството, което ми даваш без да се преструваш, Обичам те за твоята нежна целувка и топлината на прегръдката ти. Обичам те за всички тези неща и всички тези причини, че ти ме направи това, което съм. ОБИЧАМ ТЕ!

Михаела Тодорова: В една връзка на първо място стоят чувствата. Важни са разговорите и затова моят съвет е да има разбирателство и да се говори по всяка тема спокойно. Да не остават неизяснени въпроси. Важно е и доверието и търпението в една връзка, както и да може да прощаваме на другия за грешките му.

Силвия Стоянова: не се отказвайте от любовта, тя ще дойде, когато най-малко я очаквате и ще преобърне живота ви.

Зорница Христова: Потърсих те, за да те срещна! Докоснах те, за да те усетя! Поисках те, за да те имам! Дадох сърцето си, за да ми дадеш твоето! Обикнах те, за да открия, че любовта е страшна стихия!

Ивелина Иванова: Срещаш се с хиляди хора и никой от тях не може да те докосне истински. И тогава един ден срещаш този един човек и животът ти е променен. ЗАВИНАГИ!

Десислава Апостолова: Ако бях ангел, щях да направя мечтите ти реалност, но съм само жената, която те Обича!

Елена Георгиева: казвайте си честичко „Обичам те!“

Валерия Йорданова: Истинската любов винаги ще открива пътя и никога няма да се загуби. :)

Анна Златева: Хубаво е любовта да не е чувство само към едно любимо същество, а да е навсякъде около нас! Това е нещо, което се опитвам да показвам на хората около мен и много ми помага... А моето послание, такова каквото го усещам, е следното: „Любовта е като платно, украсено от природата и бродирано от въображението.“

Деница Динева: Животът е кратък, затова си пожелавам винаги да си прощаваме бързо, да се целуваме дълго, да се обичаме искрено, да се докосваме нежно, да се смеем от сърце, да плачем от радост, да вървим рамо до рамо и да гледаме в една посока. Честит Ден на любовта, Мило!

Деница Колева: Не забравяйте прекрасните моменти, които сте преживели заедно и причините, поради които сте се влюбили един в друг. Истинската любов не изчезва. Тя просто намира по-удобно място да се установи и там да създаде чудото наречено Семейство!

Донка Енева: Любовта не е само в приказките, има я и трябва само да имаме очи, за да я видим. Обичайте се и бъдете обичани! Ценете човека до себе си и никога не се извинявайте за чувствата си!

Кристина Митева: Някой ден, този плаж няма да го има. И океанът да изсъхне, и слънцето да изчезне, но и в този ден, още ще те обичам. Завинаги. Обещавам ти!

Моника Миленкова: Съветвам двойките, които имат разногласия, да говорят помежду си и да си ги изясняват. Важно е всеки един да споделя с другия проблемите си и да се опитат да намерят общо решение. Искрено пожелавам на всички читатели да намерят любовта и да бъдат обичани и щастливи!

Петя Ненова: На любовта, голямата, онази, която руква като майски дъжд и за която Куприн беше казал: „На сто години идва по веднъж!“

Коментирай
Свободно време