Свободно време

Как да спечелите покана за концерта на Slash?

Dnes.bg ще даде 4 покани за концерта на 4 февруари

25.01.2013г. / 10 47ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Световноизвестният музикант Slash пристига за своя първи концерт в България с последния си солов проект Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators.

У нас легендата ще промотира своя най-нов албум Apocalyptic Love. Събитието е в София на 4 февруари 2013 в зала „Фестивална“.

Сега имате шанса да спечелите билет за концерта. Единственото условие е да отговорите на въпроса „Защо според вас Slash заслужава статуса легендарен китарист?“ с регистриран коментар под статията в Dnes.bg.

Срокът на играта е до 31 януари. Победителите ще бъдат обявени на 1 февруари във фенстраницата на Dnes.bg във Facebook. Спечелилите ще се изтеглят с томбола.

Ще бъдат раздадени 4 покани и организаторите ще се свържат лично с късметлиите.

В конкурса ще вземат участие само потребители, чиито коментари са регистрирани, анонимните няма да бъдат взети предвид.

Най-лесно може да го направите, като влезете в Dnes.bg със своя Facebook профил, кликайки бутона „Вход с Facebook профил“, който се намира под полето за коментари.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
nikinorum ( преди 11 години )
Защото Слаш е един от най-емблематичните, талантливи и с неповторим почерк музиканти през последните 30 години. Виртуозните му китарни сола остават във вечния списък на най-великите рок сола, а музикалните критици неслучайно го наричат гений на 6-те струни.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар