Свободно време

Любовта е много близо

Избрани любовни мисли от фотоконкурса на Az-jenata.bg „Любовна история“

31.01.2013г. / 12 14ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Най-верните любовни фрази са преживените от личен опит. Любовта не може да се изживее по учебник, но всеки, който е минал или сега изпитва това вълшебно чувство, има право да даде своя съвет. А умните ще го послушат. Ето няколко избрани любовни послания от 5-тата и 6-тата серия писма на участниците в конкурса ни за снимка „Любовна история“:

Атанаска Спиртова: Няма значение разликата във възрастта, няма значение как изглежда, няма значение как се движи или говори, няма значение мнението на другите! Има значение как се обичате, колко се нуждаете един от друг, щастливи ли сте, когато сте заедно! Това е любовта! Няма причина, няма определение и.... не трябва да има край!

Анна Матева: Приятелската обич казва: „Ако някога се нуждаеш от нещо, аз ще съм тук“ Истинската любов казва: „Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук“.

Ралица Кавракова: Обичайте се и всичко останало ще се нареди само!

Галина Колева: Когато мислиш ежедневно за половинката си и има разбирателство – това е любов, а когато има и дете/ца, направено/и с любов – това е любовна история.

Таня Куванджиева: Когато интересите и заниманията са общи, любовта може да бъде приключение и забавление без край – обичайте се и се забавлявайте заедно!

Теодора Бонева: „Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.“ – Шекспир

Теодора Пецева: Ммм... и замириса на любов. Любовта има нужда от подклаждане и обгрижване, за да го има онзи пламък в овлажнелите очи и онова присвиване в стомаха по-дълго време. Дай боже на всеки до веки!

Валентина Андонова: Любовта – тя започва, тогава, когато заради друг си готов да измениш на себе си. Любов е когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-красива от сънищата. Любов, това е нещото, което кара света да се върти. Това е чувството, което ти дава усещането за щастие, кара те да се чувстваш потребен, да осмисляш живота си, усещането, че си жив. Любовта не е да си намериш някого с когото да живееш, а да си намериш някого, без когото не можеш да живееш. Любовта кара човека да прощава най-големите грешки, било то за добро или за лошо. Любовта – това е цял океан в една сълза... седем небеса в един поглед... ураган в една въздишка... светкавица в едно докосване... милион години в една минута... Всичко това е любовта!

Таня Атанасова: Общувайте повече! Прегръщайте се повече! Целувайте се повече! Правете повече нови неща заедно!

Теодора Алексиева: Няма съвет, който да дам. В любовта няма съвети, там има само чувства и усещания, така че пожелавам на всички винаги да чувстват и усещат любовта!

Елена Делчева: Любовта е танц прекрасен! Нека го танцуваме цял живот!

Коментирай