Свободно време

Кулинарният ас Пеньо Иванов разкрива емоциите си в книгата „Любов една“

Шеф Пеньо Иванов представя непозната досега страна от себе си

04.02.2013г. / 16 07ч.
Аз жената
Кулинарният ас Пеньо Иванов разкрива емоциите си в книгата „Любов една“

Прочулият се като организатор на Националния кулинарен фестивал „Пъстра трапеза“, кампанията „Пазител на традициите“ и много други инициативи шеф Пеньо Иванов ще покаже непозната досега страна от себе си на специална поетична вечер в столичната галерия „Класика“.

Във вторник, 5 февруари 2013, от 18,30 часа, той ще представи пред отбрана публика първата книга от тритомното издание „Любов една“. Стихосбирката съдържа авторски поетични творби на шеф Иванов, и както той самият казва – „Част от моите емоции“. „В момента държиш в ръцете си първата книжка от една поредица. Не я наричам стихосбирка, защото аз не съм поет. Аз съм готвач. Научих едно и зная – ястието, за да стане вкусно, освен качествени продукти, се нуждае и от любов. Обичайте това, което правите, за да стане добро!“, е написал Пеньо Иванов в книжката.

По професия шеф Иванов е готвач с над 20-годишен стаж, който е приготвял специалитети за световноизвестни звезди и политици. Известен е с тематичните си менюта, както и с това, че основава първата у нас фирма за комплексно консултиране на ресторантския бизнес – „Ивитал консулт“.

„Любов една“ вече може да се намери в книжарниците на пазара, с корична цена от 18,88 лв. Тя е придружена с диск, на който са записани изпълнения на всички творби, включени в книгата. Стиховете са прочетени от Пеньо Иванов, композитор е Костадин Генчев, а инструменталните изпълнения са на Димитър Бенков.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
koko ( преди 11 години )
Купих си книгата скоро, примамен от рекламите...И това ако е поезия...Нищо дълбоко и силно, едни мисли записани и направени на диск с музика...Днес всички пишат, няма лошо, но само с пари не става поезия и литература!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота