Свободно време

Най-влиятелните звездни двойки в света

Кой води класацията: Бранджелина или Бийонсе и Джей Зи?

16.02.2013г. / 10 02ч.
Нина Иванова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Холивуд, блясък, лукс, суета, пари, много пари и истински звезди, това е светът на шоубизнеса! Кой обаче води престижната класация за най-влиятелни звезди, разберете тук и сега, като започнем отзад напред:

5. Миранда Ламбърт и Блейк Шелтън

Според класацията на E! News на пето място се нарежда двойката Миранда Ламбърт и Блейк Шелтън. Те са обявени за кралят и кралицата на кънтри музиката. Американците ги обичат, макар кънтри музиката отдавна да не е водещият музикален жанр в страната.

4. Анджелина Джоли и Брад Пит

Би ли било това истинска класация, ако най-съвършената двойка не участва в нея? Те са много богати, безумно известни, изключителни филантропи, които не спират да помагат на хора в неравностойно положение и това ги прави определено много влиятелни в световен план.

3. Ким Кардашиян и Кание Уест

Няма да си кривим душата, определено не са ни най-любимата двойка, но пък не слизат от заглавните страници на всички световни таблоиди, което ги нарежда сред едни от най-влиятелните хора в света. Засега.

2. Кейт Мидълтън и принц Уилям

Те са любимците не само на Великобритания, но и на целия свят. Млади, красиви, умни, богати, влюбени и скромни, те завладяха сърцата на милиони хора по света. Последната новина около тях, че Кейт е бременна, зарадва многобройните им почитатели и сега всички са вперили поглед в звездното коремче на херцогинята, тръпнещи в очакване на големия ден.

1. Бийонсе и Джей Зи

Рапърът и прекрасната му половинка от вече десетилетие не спират да вълнуват милиони хора по света. Освен с голям талант, тази двойка се отличава и с огромно влияние в шоубизнеса, както и с несметно богатство. Те са номер 1 не само в музикалните класации, но и често оглавяват списъци за годишни приходи.

Коментирай
Свободно време