Свободно време

100 кг перуки и 50 чифта лещи преобразяват български звезди в световни

Звездите в телевизионното шоу „Като две капки вода“ излизат на сцена „Мики Маус“

26.02.2013г. / 15 09ч.
Аз жената
100 кг перуки и 50 чифта лещи преобразяват български звезди в световни

Над 650 силиконови детайла и 320 изкуствени зъба ще преобразяват участниците в шоуто „Като две капки вода“. Мики Маус също ще бъде част от шоуто, но не като участник, а под формата на бляскава сцена... Точно с формата на известния анимационен герой ще бъде сцената, на която осем известни българи ще излизат преобразени като световни музикални икони. Освен нестандартното си очертание, сцената ще бъде оборудвана и с асансьор, който ще отвежда звездите пред публиката.

Междувременно подготовката за голямото преобразяване и старта на шоуто на 6 март 2013 е в разгара си. За автентичните превъплъщения на родните звезди са осигурени мащабен брой артистични аксесоари – над 100 кг изкуствена коса под формата на перуки, бради и мустаци; над 650 броя силиконови детайли, сред които уши, носове, брадички и скули, над 100 костюма и 50 чифта лещи, както и... 320 изкуствени зъба, които ще помагат на участниците да бъдат максимално близо до образа, в който трябва да се трансформират.

За професионалните изпълнения на звездите ще се грижи и атрактивен балет от 10 танцьори, подготвени с над 600 сценични костюма.

Освен всичко това, за първи път в България зрителите ще се насладят на използването на екосъобразно осветление – това е технологията Sharpy Moving head, която е съобразена с околната среда и която намалява съществено консумацията на енергия.

Какви ще са първите превъплъщение на звездите и как ще изглежда бляскавата сцена на „Като две капки вода“, ще разберем на 6 март 2013 от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Още за шоуто „Като две капки вода“ може да прочетете тук.

Коментирай