Свободно време

Цвете за всяка жена и билети на половин цена в театъра на Българската армия

Театър „Българска армия“ с цвете за всяка жена на 8 март и 50% намаление на билетите

04.03.2013г. / 09 10ч.
Аз жената
Снимка: Театър на Българската армия

Снимка: Театър на Българската армия

На 8 март 2013 Театър „Българска армия“ ще поднесе цвете на всяка жена, която ни позволи да бъде зарадвана. „Тя е майка, сестра или любима и заслужава жест на обич, уважение и благодарност. Ние не можем да облекчим сериозно ежедневието й, но можем да я откъснем за няколко мига от него, като й поднесем своята искреност и внимание“.

Нещо повече, Театър „Българска армия“ е приготвил за всички, които решат да зарадват своите момичета 50% намаление на билетите за представлението в деня 8 март.

Едва ли е случаен изборът на спектакъл, който ще очаква дамите на сцената на театъра в навечерието на празника им. И едва ли може да се направи по-внимателен и умел избор от комедията на барда на английския театър – Уилям Шекспир, поставена от носителя на „Икар за цялостно творчество“ – Красимир Спасов, проверена в 200 представления от 180 000 зрители в продължение на 15 театрални сезона.

Много шум за нищо“ от У. Шекспир е комедия, която повече от пет столетия неуморно разсмива с перипетиите на любовта, с израза на любовните чувства и любовните страсти.

В историята, започнала в Месина,... Арагонският принц дон Педро (Иван Ласкин) се завръща от битка и отсяда у губернатора на града Леонато (Георги Новаков и Стойко Пеев). Клавдио (Боян Младенов) – един от най-смелите войни на дон Педро, се влюбва в Херо (Анастасия Ингилизова), дъщерята на Леонато. Девойката му отвръща с взаимност, но завистливият брат на дон Педро – дон Хуан (Веселин Ранков) заедно с Борачио (Милен Миланов) и Конрад (Мирослав Косев) правят всичко по силите си за да осуетят щастливия брак на влюбените. Бенедик (Иван Радоев), друг воин на дон Педро и Беатриче (Лидия Инджова), племенницата на Леонато водят лична битка помежду си, която прераства в страстна любов. Междувременно пъкленият план на дон Хуан по случайност е разкрит от селската стража – Кучи Трът (Вълчо Камарашев), Хю Тиквата (Георги Къркеланов) и Джордж Пляката (Ненчо Илчев), ръководена от Кучи Врът (Александър Дойнов). И всичко това в забавни диалози, комични ситуации, фарсови епизоди и клоунски сцени, които превръщат пиесата в емблема на Смеха.

Именно той – смехът е вдъхновението на изключителната – увличаща, удивяваща и изумителна в превъплъщенията си актьорска игра в спектакъла на Театър „Българска армия“ – „Много шум за нищо“, който 15 години заразява и завладява публиката с най-старото и най-вечно чувство – любов.

Любовта в „Много шум за нищо“ на Театър „Българска армия“ се превърна във вдъхновение за хита на Стефан Вълдобрев – „Рай“, който... „води в Ада“ и е „сладък пай от рая“!!!

Всеки час страст и сласт.
Тя мир не знае,
Тя мир не знае,
Покой не знае,
Тяяяяяяя!!!
Любовта това е... сладък пай от рая...“

Коментирай