Свободно време

Сексоложката Наталия Кобилкина танцува в телевизионно шоу

Режисьор, който ще връща спортната си форма с танци, сексолог с руски акцент и победител от ВИП брадър ще танцуват на сцената на Dancing Stars

07.03.2013г. / 19 49ч.
Аз жената
Сексоложката Наталия Кобилкина танцува в телевизионно шоу

Танцувалното шоу започва на 11 март 2013 по Нова ТВ. Ето още от българските и не чак толкова български звезди, които ще участват.

Люси Иларионов е човекът „зад кадър“, който умело режисира някои от най-известните попфолк звезди и техните видеоклипове. Завършил е „актьорско майсторство“ в класа на големия Крикор Азарян, но танците и музиката са крачка напред в пристрастията му.

През 90-те, Люси активно се занимава с модерен балет, хип-хоп, спортни танци и брейк. Създадената от него школа по танци събира овации по Републиканските състезания, а самият Люси може да се похвали с първо място във free dance категорията. Днес, 20 години по-късно, позагубил доста от спортната си форма, Люси ще замени удобния режисьорски стол, за да си припомни забравеното. В неговите ръце ще попадне професионалната танцьорка Петя Димитрова, с която ще показват на публиката какво тежи повече на сцената – килограмите или химията между двойката.

Свързани статии
Наталия Кобилкина е една рускиня в България, която поема отговорността да бъде сексолог, семеен терапевт и жена, която отваря вратите на пълноценното общуване между хората. Наталия е автор и водеща на първите революционни тренинги в България по темата сексология за жени, мъже и двойки. Тя знае всичко за „Тайните на гейшата или изкуството да бъдеш жена“ и с радост ще го сподели с онези, които не се страхуват от собствената си сексуалност. Наталия Кобилкина обича да говори за секса открито, но следващите три месеца ще трябва да покаже дали практиката може да надмине теорията и ще бъдем благодарни на красивата Наталия, да не премълчава тънките психологически детайли, които обличат танца в неустоима съблазън.

На Део всичко му се удава с лекота. Бил е сервитьор, барман, водещ на предавания и церемонии, актьор, музикант. И всичко това, под официалния знак на завършена Руска филология в СУ „Климент Охридски“. Танците за Део ще са естествено продължение на тая славна кариера в артистичен план. С него на дансинга в шоуто ще се разпорежда красивата Елена Добрикова, а Део ще разполага с време, за да прецени кое е по-тежко – да живееш с певица-блондинка или да работиш с танцьорка-брюнетка. Надяваме се, Лора Караджова да подкрепи новата авантюра на своя любим и да използва танцувалните му умения в следващия си клип.

Коментирай