Свободно време

Любен Дилов-син пее за първи път на голяма сцена

Днес, 13 март, точно в 20.00 часа, ще разберем кои са 8-те участника в шоуто „Като две капки вода“

13.03.2013г. / 08 23ч.
Аз жената
Любен Дилов-син пее за първи път на голяма сцена

Специално изпълнение е подготвил Любен Дилов-син за старта на „Като две капки вода“. За първи път в живота си той ще вземе микрофона и ще пее пред публика. Познат със своя неповторим стил и специфичен говор, Дилов е приел задачата толкова присърце, че вече цяла седмица пее, репетира и танцува. Дали ще чуем френски шансон, песен на японски или пък ще реди хип-хоп рими, ще разберем днес, 13 март 2013 от 20.00 часа по Нова ТВ. Известният писател и сценарист признава, че е подготвил и специална хореография, която силно препоръчва на зрителите да не изпускат, тъй като със сигурност „не бих могъл да я повторя отново“.

Свързани статии

Освен неговото изпълнение и специалната изненада, която журито е подготвило, за своя първи лайф активно се подготвят и осемте български звезди, които ще излязат на сцената „Мики Маус“. Милица Гладнишка ще се превъплъти в 73-годишна музикална легенда, Албена Михова ще се изправи срещу най-големия си страх – да танцува, и то качена на над 10-сантиметрови екстравагантни обувки, а един от участниците ще бъде толкова притеснен, че дори ще излезе с придружител на сцената...

Като кого ще се преобразят всички те? Кои са другите двама участници, които все още се пазят в тайна, ще разберем от старта на шоуто – 13 март, 20.00 ч. по Нова ТВ.

Още за шоуто „Като две капки вода“ може да прочетете тук.

Коментирай