Свободно време

Холивудски месец в столичен мол

Истинските костюми на Вин Дизел, Арнолд Шварценегер, Ръсел Кроу

15.03.2013г. / 11 08ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В продължение на един месец посетителите на The Mall в София ще се потопят в света на голямото кино. В специално помещение на партерния етаж и в коридорите на търговския център ще бъдат разположени над 70 експоната от впечатляващи фигури, костюми, декори и реквизит от блокбастъри като: „Междузвездни войни“, „Властелинът на пръстените“, „Индиана Джоунс“, „Терминатор 2“, „Хрониките на Ридик“, „Александър“, „Мумията се завръща“, „Хрониките на Нарния“, „Пришълците“, „Робин Худ“, „Час пик 2“, „Батман“, „Железният човек“ и др.

От 15 март до 15 април 2013 г. гостите ще се докоснат до истинските костюми и реквизити, използвани от Вин Дизел, Арнолд Шварценегер, Ръсел Кроу и други идоли на почитателите на седмото изкуство.

В специално изграден кът с интерактивни игри всеки ще има възможността да спечели множество страхотни награди от магазините в The Mall, като отговаря на въпроси от филми.

Откриването на холивудския месец в търговския център е на 15 март 2013 г., от 13 ч., с присъствието на любими български звезди.

Вратите на уникалната изложба ще бъдат отворени за посетители всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Коментирай