Свободно време

Тайните на успешния бизнес

Travel Academy разкрива тайните на успешния туристически бизнес

17.03.2013г. / 09 55ч.
Аз жената
Снимка: Travel Academy

Снимка: Travel Academy

„Вярваме, че успешният бизнес е продукт на умело съчетани познания, опит и професионализъм!“

Така Радомир Русев (маркетинг мениджър в Loyal Travel), Антон Пенев (маркетинг мениджър в Astral Holidays) и Димо Желев (изпълнителен директор в DRS Travel) коментират решението си на 12 и 13 април 2013 г. в NOVOTEL София да организират първата по рода си конференция, посветена изцяло на проблемите, съвременните тенденции и актуалните теми в туристическия бранш.

Travel Academy е уникално за България събитие, което ще събере на едно място туристическите агенции, туроператорите и хотелиерите в България, за да им даде възможност свободно да разискват и коментират наболели в сферата на туризма въпроси и проблеми. Събитието ще се проведе под патронажа на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и ще бъде открито от заместник-министъра с ресор Туризъм – г-н Иво Маринов.

Важни гости на събитието ще бъдат г-жа Мария Иванова – директор на дирекция „Туристическа политика“, г-жа Анелия Генова – директор дирекция „Маркетинг, реклама и информация в туризма“, представители на неправителствени организации – АБТТА, БАТА и АЕБ.

Какво е Revenue Management? Как да използваме Facebook в полза на нашия бизнес? Как трябва да изглежда уеб сайтът ни, за да имаме повече успехи? Защо онлайн рекламите не ни носят желания успех и как можем да променим това? Отговорите на тези и още много интересни въпроси ще бъдат разкрити пред участниците в мероприятието.

Сред лекторите на Travel Academy ще бъдат Иво Илиев, Георги Георгиев, Станислав Димитров, Антон Пенев, Цанко Цветков, Станислав Иванов, Калин Василев, Иван Иванчев, Борил Благоев, Димо Желев, Радомир Русев, Велизар Величков, Ивайло Янков, Пламен Донев и други.

Разчупени презентации, любопитни статистики, интересни новаторски предложения и ползотворни дискусии – това са само част от нещата, които вещите лектори обещават на своите гости през двата вълнуващи дни на събитието.

Повече информация за събитието, програмата и лекторите ще откриете на www.travel-academy.org .

Коментирай