Свободно време

Кой повече ще заприлича на Шер, Диана Любенова или Алекс Кожухаров?

Шоуто „Като две капки вода“ отчете рекордни резултати

28.03.2013г. / 17 35ч.
Аз жената
Кой повече ще заприлича на Шер, Диана Любенова или Алекс Кожухаров?

Третият епизод на телевизионното шоу „Като две капки вода“ отчете най-високия си резултат до момента. Над 1/4 от всички телевизионни зрители в активна възраст (между 18 и 49 години) са предпочели шоуто, в което осем известни личности влизат в кожата на световни и български музикални звезди. Рейтингът на предаването се увеличаваше през цялото време, като последните няколко изпълнители категорично са извели Нова ТВ до първото място по зрителски интерес.

Победител във вчерашния епизод на „Като две капки вода“ отново бе Албена Михова, която за първи път се преобрази в изпълнител от противоположния пол – Брайън Адамс. С всяко едно предаване надпреварата между осемте участника става и все по-оспорвана. Следващата сряда, 3 април 2013, зрителите ще видят как легендарната Шер изправя един срещу друг Диана Любенова и Алекс Кожухаров – и двамата ще трябва да се превъплътят в образа на известната изпълнителка, като това ще бъде първият директен сблъсък в ефир.

Задачите, които получиха останалите изпълнители, са не по-малко интригуващи: Гъмов ще бъде Lou Bega, Стефан отново ще пее на италиански, но този път като Тото Кутуньо, Рафи ще се преобрази като100 Кила, Мария ще се появи с гола глава заради Шиниъд О'Конър, а Албена ще забрави за кратко родния град Варна, за да влезе в ролята на бургазлийката Тони Димитрова.

„Като две капки вода“ се излъчва всяка сряда от 20 до 22 ч. по Нова ТВ.

Коментирай