Свободно време

Сексапилна фолкзвезда влиза в Денсинг старс

Коя е партньорката за пасо добле на Живко Иванов?

01.04.2013г. / 11 05ч.
Аз жената
Сексапилна фолкзвезда влиза в Денсинг старс

Певицата Андреа е новото лице в Dancing Stars . Нейн партньор е Живко Иванов, който след като държа в обятията си сексоложка номер едно г-ца Кобилкина, сега има неповторимия шанс да обучава една от най-сексапилните български фолкзвезди.

Въпреки че премиерата им на дансинга на шоуто е днес, понеделник, точно на 1 април, пламенното пасо добле, с което двамата ще се представят, няма нищо общо с първоаприлска шега.

От една седмица Андреа и Живко тренират усилено в Берлин, където звездата временно  живее с любимия си Кубрат Пулев. При „пулеви“ условия – в конферентната зала на хотела, без огледала, с мокет вместо паркет на пода и под критичния поглед на Кубрат, Живко и Андреа вложиха много амбиция и старание в хореографията на своя танц по музика на Дарио Маринели, използвана в последната хитова екранизация на „Ана Каренина“ с участието на Кийра Найтли и Джъд Лоу.

Боксовият шампион показа завиден интерес към танците като беше чест гост на репетициите, държеше да разбере какво точно е „поддръжка“, а после сам изпробва част от стъпките на пасо добле. Каква е разликата в „поддръжката“ между дребничкия Живко и шампиона тежка категория Кубрат е въпрос, на който само Андреа може да даде отговор, но тя през смях сподели, че се чувства напълно сигурна и с двамата.

Въпреки че е изключено да видим Кубрат сред танцуващите звезди на Dancing Stars, има голяма вероятност в следващите дни той да бъде сред ВИП-гостите на шоуто. Двамата с брат му Тервел ще трябва да застанат от двете страни на барикадата, защото ще им се наложи да поддържат конкуренти в лицето на Андреа и Детелин.

Как ще решат този “братски“ спор и дали дансинга ще се превърне в ринг за тях и техните протежета предстои да видим довечера от 20 ч. по Нова ТВ.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
sluchaen ( преди 11 години )
Аман от парашутисти бе! Хората се мъчили цял месец, тая мръхла да не остане назад "И аз искам", и хайде в шоуто!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време