Свободно време

Черната Златка с предложение за брак в „Какво искат жените“

Фънки, Цветелин Кънчев и Цецо Елвиса се подлагат на кръстосан разпит тази събота, 13 април 2013

12.04.2013г. / 11 20ч.
Аз жената
Черната Златка, Джуджи и Кристина Патрашкова са водещите на "Какво искат жените".

Черната Златка, Джуджи и Кристина Патрашкова са водещите на "Какво искат жените".

Предложение за брак, сблъсък на характери и йога на смеха са само част от първите забавни моменти, през които водещите Джуджи, Златка и Кристина Патрашкова ще преминат, търсейки отговор на въпроса „Какво искат жените“.

Първият епизод на новото съботно предаване ще дебютира тази събота, 13 април, от 12 ч., а първите, които ще се осмелят да се изправят лице в лице с трите дами, са Фънки, Цветелин Кънчев и Цецо Елвиса.

Домакин на съботния обяд ще бъде ко-водещата на „На кафе“ Деляна МариноваДжуджи. Градусите ще се покачат още в кухнята, където Криси Патрашкова ще се обиди на Джуджи. Ще се сдобрят ли преди да дойдат гостите и ще успеят ли да мелят брашно заедно, зрителите ще разберат в събота.

Не по-малко емоционално ще премине и обядът на масата, където ще има от всичко по малко – Криси Патрашкова ще получи обяснение в любов, на Джуджи ще й омекнат колената от песен на Елвис, а Златка ще остане безмълвна от неочаквано предложение за брак. Срещата им ще бъде подправена с йога на смеха, песни, пикантни разговори и много настроение, а мъжете ще бъдат подложени на истински кръстосан разпит – кой от тримата е мъж под чехъл, изневерявали ли са някога на жените си са само част от темите, които трите дами няма да им спестят.

Фънки, Цветелин Кънчев или Цецо Елвиса ще впечатли най-силно дамите? Кой от тях ще ги разчувства най-много? Кой ще ги разсмее? И най-важното – кой ще спечели титлата „Жените искат теб“, ще разберем тази събота в „Какво искат жените“.

Коментирай