Свободно време

Джуджи: Жените искат да бъдат обичани!

Интервю с тв водещата Деляна Маринова-Джуджи, специално за Az-jenata.bg

12.04.2013г. / 12 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

Деляна Маринова, по-известна с прякора си Джуджи, с който се обръщат към нея колегите и приятелите й, любезно се съгласи да отговори на няколко въпроса за Az-jenata.bg.

Тази събота, 13 април 2013 г., ко-водещата в предаването „На кафе“ по Нова телевизия, ще заеме главното място в новото тв шоу „Какво искат жените". В него тя, заедно с Кристина Патрашкова и Златка Димитрова ще се гмурнат в дълбините на женската душа, за да открият какво наистина желаят дамите. Компания във всяко предаване ще им правят трима известни мъже, като в дебютния епизод това ще са Димитър Ковачев-Фънки, Цветелин Кънчев и Цецо Елвиса.

Вашите очаквания от новото предаване “Какво искат жените?“?

Предаването стартира тази събота, 13 април, от 12.00 часа и очаквам да се превърне в много успешно, много забавно и много нетрадиционно. Предаване, което трудно можеш да поставиш в определени рамки, много различно, каквито сме и ние, водещите – Криси Патрашкова, Златка Димитрова и аз.

Лесно ли се съгласихте да участвате в предаването?

Да, лесно се съгласих, защото за мен работата в телевизията е огромно удоволствие. Освен това с продуцентите – „Паприка Латино“, съм работила и в други формати, екипът е много добър и съм сигурна, че “Какво искат жените“ ще бъде истински хит.

И трите водещи сте много различни. Ще прехвърчат ли искри помежду ви или компромисът ще надделее?

Да, ние сме три напълно различни жени – и като външност, и като начин на живот, и като професионални занимания, имаме различни приятелски компании, интересуваме се от различни неща – но именно тези различия са акцент в шоуто и съвсем съзнателен избор от страна на продуцентите. Понякога наистина прехвърчат искри помежду ни, но това е и най-забавното. Зрителите ще се уверят, че дори и напълно различни личности могат да се разбират добре и да работят заедно.

Лесно ли се сработихте с другите две водещи? Приятелки ли сте извън екрана?

Да, работим много добре. Със Златка не се познавахме, просто сме се засичали на различни партита, с Криси ме срещна работата ми в „На кафе“. Не сме приятелки извън екрана, но мисля, че това ще се случи съвсем скоро.

А какво искат жените?

Аз мисля, че жените не знаят какво точно искат. Шегувам се . :) Просто на различните етапи от живота си жените искат различни неща. Но мисля, че това да бъдат обичани винаги стои в основата.

Съществува ли идеален мъж, според вас? Как би изглеждал той?

Не, идеален мъж не съществува, както и идеални хора по принцип не съществуват, според мен. За мен идеалните и перфектни хора, доколкото могат да бъдат такива, са много скучни и безинтересни.

Най-трудното предизвикателство, пред което сте се изправяли?

Да преодолея смъртта на мой много близък и скъп на сърцето ми човек.

Трудно ли съчетавате родителските си ангажименти с професионалните? Имате ли рецепта за успех?

Моят син вече е на 18 години, така че родителските ми ангажименти доста намаляха. В този смисъл нямам проблем да съчетавам двете неща. Колкото до рецептата за успех – когато човек прави това, което му харесва, задължително постига успех.

Имате ли любима рецепта, която да споделите с нашите читателки?

Не обичам да готвя. От домакинската работа това ми е най-неприятно. Ако ми се налага да го правя, предпочитам аламинутите, месото на скара и салатите.

За какво мечтаете?

Непрекъснато мечтая за най-различни неща и те ми се сбъдват винаги. Но съм суеверна, така че не очаквайте да ви ги споделя.

Любим вкус, цвят, място?

Кисело и лютиво, червено и Флоренция – най-прекрасното място на света.

Вашето пожелание към читателките на Az-jenata.bg?

Пожелавам им да бъдат много влюбени и обичани и да имат безкрайно много поводи да се усмихват.

Коментирай