Свободно време

Райна замества Стелла в Dancing Stars

Румен Луканов в ролята на Елвис Пресли

22.04.2013г. / 15 45ч.
Аз жената
Райна замества Стелла в Dancing Stars

Три напълно различни танца ще представят звездните двойки тази вечер в Dancing Stars по Нова ТВ от 20 часа – Rock&Roll, Hip-Hop и Contemporary, като всички те обещават да затруднят журито в избора на най-добрия. На сцената зрителите ще видят и специалните гости от САЩ – една от най-популярните и обичани танцови трупи – Ailey II. Трупата гостува на страната ни за „Американски балет за България“, като първия им танц на родна земя ще видим ексклузивно в Dancing Stars.

Поп-фолк дивата Райна се завръща на сцената като заместничка на контузената Стелла. Ще й партнира Наско, а дали новата двойка отново ще е фаворит и дали са успели да се сработят за толкова кратко време, предстои да разберем. Специално за rock&roll изпълнението си Румен Луканов влиза в ролята на Елвис Пресли, на когото той е истински фен. Костюмът за шоуто му е даден назаем от Цецо Елвиса, а гримът е дело на Стилиана Узунова, която е от екипа на „Като две капки вода“.

Петко Димитров си призна, че е бил запален металист и е имал дълга коса. От този период са останали само любовта към високите скорости и моторът Harley, който той подкара, за да се настрои за предстоящия rock&roll, заедно с Яна.

Люси се подготви за рока си с Петя, докато подскачаше на батут, а Латинка ще се върне в своите младини и заедно с Фил също ще са на рок-вълна.

Елен и Калоян ще пробват бързите стъпки на хип-хоп. Този път треньорът Калоян също е ученик, защото никога не е танцувал професионално в този стил.

Део и Елена подготвяха Contemporary с малките балерини от школата на Маша Илиева и се върнаха в детските си години.

По повод Международния Ден на Земята, облеклата на водещите и журито тази вечер ще са хармонично подбрани в зелен цвят. Елегантните рокли са на дизайнерката София Борисова.

Коментирай