Свободно време

Кои родни звезди са като две капки вода с ABBA?

„Оцветяват“ Стефан Рядков с инженерно чудо за „Като две капки вода“

24.04.2013г. / 11 20ч.
Аз жената
Кои родни звезди са като две капки вода с ABBA?

С истинско инженерно чудо ще бъде „оцветен“ Стефан Рядков за новото си предизвикателство в „Като две капки вода“ тази сряда, 23 април. Актьорът ще влезе в кожата на Louis Armstrong – за първи път той ще се превъплъти в чернокож изпълнител, като за целта ще се сдобие със специален грим, нанесен под налягане от 10 атмосфери с аерограф.

Освен дебюта на Рядков като чернокож, за първи път в утрешния лайф на шоуто ще видим и музикална група. Четирима гости ще бъдат самите ABBA. Интересен факт за тях е, че също като легендарните шведи, те са много близки и извън сцената и дори от скоро живеят под един покрив.

Сложни трансформации предстоят и за останалите участници в шоуто. Ново чело, нов нос и нова брада очакват Станимир Гъмов, когото ще видим като изпълнителя на "Sex Bomb" Том Джоунс. Сериозно притеснен за новия си образ е и победителят от миналата седмица Рафи – след етно кралицата Ищар утре той ще влезе в кожата на краля на попа Майкъл Джексън, като не крие, че комбинацията от пеене и неподражаемия стил на танцуване на Майкъл изключително го затруднява. Сериозна гримьорска намеса ще има и по лицето на Албена Михова заради Камелия Тодорова – тя ще се сдобие със специални пластини, за да постигне високите скули на известната ни джаз дама. „Най-после ще покажа дългите си крака“ – така реагира Милица Гладнишка, когато видя новата си задача, а именно – Shania Twain. Диана тази седмица ще е гадже на пилот от Формула 1, тъй като ще трябва да влезе в образа на звездата от Pussycat Dolls – Nicole Scherzinger. Мария Игнатова ще пресъздаде русокосото миньонче Кайли Миноуг, а другото българско присъствие ще бъде в лицето на Алекс Кожухаров, който ще излезе на сцената като Графа.

Дали ще видим Стефан да свири на тромпет като Louis Armstrong, ще облече ли Мария сексапилните къси панталонки на Кайли и кои ще бъдат гост звездите, превъплътили се в легендарните ABBA – всичко това ще разберем от „Като две капки вода“ утре, 24-ти април, от 20.00 часа по Нова ТВ.

Коментирай