Свободно време

Как да бъдем успешни и харесвани със силата на цветовете

За цветовете с любов

26.04.2013г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Често попадаме на информация за позитивното, градивното. Дали вярваме във всичко, което четем е друг въпрос. Нагласата е от значение и именно това ни кара да правим всеки ден някои свои малки ритуали за добър старт на деня. Например, пием кафето си в различен цвят чаша.

Свързани статии

Но истината е, че това, което избираме да бъде около нас като цветова гама, да носим върху себе си, да консумираме, играе роля в съществуването ни.

Някои експерти смятат, че запълвайки живота си с различни цветове, помагаме на себе си, подобрявайки цялостната нагласа към живота.

Също така се приема, че това ни прави пробивни и градивни. Ето едно напомняне за всичко цветно, което ни заобикаля, но сякаш малко сме забравили за него.

Червено: Известно е, че това е цвят на страстта. Ако пролетното настроение ви предразполага към любовни трепети, носете повече червено.

Синьо: Цвят, който свързваме с морето и небето. Една безкрайност, спокойствие и стабилност. Ако искате да се чувствате устойчиви на промените, носете този цвят.

Зелено: Цветът на природата символизира растеж и плодородие, неслучайно го препоръчват на онези, които планират бебе.

Жълто: Слънцето е запазило този цвят за себе си. Той предизвиква усмивки, енергизира и определено няма да останете незабелязани носейки го.

Лилаво: Исторически, лилаво е цветът на царствеността и екстравагантността. Носейки го върху себе си, няма как да не промените осанката си. Ще добиете вид на стабилен човек със самочувствие.

Оранжево: Отново прилив на енергия. Този цвят се свързва с успеха и решителността, така че носете го по-често.

Снимки: Reuters

Коментирай
17 rate up comment 0 rate down comment
( преди 11 години )