Свободно време

Открит урок по самба, румба и танго в зала Фестивална

Музикални изненади ни очакват в петъчния лайв на танцувалното шоу Dancing Stars

25.04.2013г. / 14 40ч.
Аз жената
Открит урок по самба, румба и танго в зала Фестивална

Тази събота, на 27 април, професионалните танцьори на Dancing Stars се срещат с почитателите на шоуто за открит урок по танци.

Феновете могат да вземат автографи и да се снимат с фаворитите си в предаването, да направят първите си стъпки в тангото, салсата и още танци или просто да усъвършенстват уменията си на дансинга.

Откритият урок е достъпен за всички, като цели десет от танцьорите, между които Яна и Калоян, Ралица и Живко, Дорина и Петко, очакват феновете от 11 часа, в Dance Academy (Зала Фестивална).

Утре вечер Dancing Stars ще се раздели с още една звездна двойка. Публиката ще провокират гост звездите на най-голямата брейк-денс фамилия у нас – Makosa Nostra, които ще разчупят стандартите със своя би боинг танц. Още – на сцената на шоуто Sanny Alexa и Бобо ще намерят пресечната точка между R&B и хип-хопа и ще ни поканят „В този клуб“. Новата звезда Venzy избра сцената на Dancing Stars за официален дебют на парчето си „Под открито небе“, което зрителите ще видят и чуят утре вечер.

Във ВИП зоната на шоуто ще бъдат Мария Илиева, Нели Рангелова, Мария, Мика Стоичкова и Кристина Патрашкова. Чии поддръжници са те – въпросите ще бъдат зададени от Никол Станкулова.

Ще защити ли публиката своята любима Латинка или предстои поредната изненадваща елиминация, ще разберем точно в 20 часа.

Открит урок по танци в събота

График на уроците:

  • 11.00 часа – Калоян и Яна – румба
  • 12.00 часа – Ралица и Живко – самба
  • 13.00 часа – Фил и Лили – ча ча ча
  • 14.00 часа – Кети и Георги – джайв
  • 15.00 часа – Дорина и Петко – танго
Коментирай
Свободно време