В първите четири дни преди светлите великденски празници – 29 и 30 април, 1 и 2 май почитателите на изкуството на Театър „Българска армия“ ще имат възможност да закупят билети на половин цена за всяко представление от програмата на театъра през месец май.

Какви театрални изненади се крият в пролетния майски афиш?

На 7 май (вторник) почитателите на смеха могат да се отпуснат в обятията на невероятната комедия на Камен Донев „Кръщене“.

На 9 май (четвъртък) зрителите в салона ще очарова и разсмива комедията на У. Шекспир „Много шум за нищо“.

На 10 май (петък) публиката ще има възможност лично да оцени достойнствата на „Декамерон“ по новелите на Джовани Бокачо, спектакъл, който донесе награди на Театър „Българска армия“ – „Икар 2013" за „Поддържаща женска роля“ и Награда „Златен Кукерикон“ за „Женска роля“ на Анастасия Ингилизова.

На 11 май (събота) и 18 май (събота) трупата на театъра ще представи хитовата комедия „Ножица-трепач“, която ще увлече в интригата си своите съучастници, зрителите за 210 път!!!

На 14 май (вторник) „Сега или никога“ ще очарова салона с историята на любовен квартет, майсторски и с изящество представен от Краси Ранков, Стефка Янорова, Веселин Ранков и Ярослава Павлова.

На 15 май (сряда) посетителите ще се забавляват с култовия за няколко поколения зрители спектакъл – на невероятните Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки – „Секс, наркотици и рокендрол“.

На 16 май (четвъртък) и 28 май (вторник) театърът ще представи своя най-нов спектакъл – любовната трагедия на У. Шекспир – „Ромео и Жулиета“ (Жулиета – Радина Кърджилова, Ромео – Явор Бахаров).

На 30 май (четвъртък) зрителите ще могат да се любуват на едно от най-вълнуващите български заглавия – „Железният светилник“ по епохалния роман на Димитър Талев в изпълнение на най-ярките звезди от трупата на театъра.

Любителите на по-задушевните, камерни пространства ще имат възможност да получат своята част настроение, хумор и забавление с комедийните спектакли, които Театър „Българска армия“ представя на сцена-клуб „МаксиМ“ от 19.30 ч. :

На 17 май (петък) „Последни поръчки“ от Дж. Пристли

На 28 май (вторник) „Лалугер“ – моноспектакъл на Николай Урумов.

Най-добрите актьори и съзвездие от прекрасни представления са великденските подаръци, които трупата на Театър „Българска армия“ ще поднесе на своите зрители, почитатели и приятели във всяка вечер от месец май.

Зарадвайте себе си, семейството, приятелите и колегите си.

Закупете билет на половин цена!

Само в дните 29 и 30 април, 1 и 2 май

За всички спектакли на Театър „Българска армия“ през месец май.

София, ул. „Георги Раковски“ 98