Свободно време

Започва конкурс „Открий идеалния мъж“!

Участвайте, за да намерите мъжа на живота си!

17.05.2013г. / 12 10ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Електронното списание за модерната българка Az-jenata.bg винаги се грижи за своите читателки да бъдат спокойни, щастливи и уверени в себе си. В новия ни конкурс „Открий идеалния мъж“ отново ще се опитаме да сме ви максимално полезни.

Условието на конкурса е да ни опишете в свободен текст каква е любовната връзка на вашите мечти. Каква сте вие, какъв е вашият партньор, какъв мечтаете да бъде, какъв го сънувате, какво бихте искали да правите заедно, а какво всъщност правите и как изразявате любовта си към него и той към вас.

Опишете ни всичко, което си представяте, че трябва да има в една романтична и дълбоко интимна любовна връзка и ни го пратете в свободен текст на konkurs@az-jenata.com, придружен с вашите имена и възраст. Някои текстове ще бъдат публикувани в сайта, но ще запазим вашата анонимност и ще напишем само инициалите ви, или псевдоним, който вие ни посочите.

Целта е да помогнем на жените да визуализират идеалните отношения, които могат да си представят със своя партньор. И да повярват, че те са възможни за тях.

От описанието на идеалната връзка ще можем да разберем какви са вашите вярвания за връзките. Дали очаквате някой друг да ви направи щастливи или пък се борите смело, за да сбъднете желанията си. И ще изберем дамата победител спрямо това.

Конкурсът е подходящ както за необвързани жени, така и за обвързани, които искат да подобрят връзката си.

Срок за участие: 17 май – 9 юни 2013 г.

Наградата

Избраната от редакционния ни екип победителка ще спечели 4 лайф коучинг срещи или разговора през Скайп с лайф коуч Ева Кулева, които ще й помогнат да създаде любовната връзка на своите мечти. Ева Кулева е професионален лайф коуч, който помага на хората чрез правилните въпроси да стигнат до решението на всички свои проблеми.

Една от коучинг програмите, които Ева води, се казва „Привлечи своя идеален партньор“. В нея не става въпрос за перфектен човек, тъй като никой от нас не е перфектен, а за това дали човекът е идеалният партньор за теб. Идеален е за теб, защото споделяте обща визия за бъдещето и имате сходни ценностни системи.

Коментирай