Свободно време

Мюзикълът We Will Rock You – една незабравима емоция

Идея, която се ражда 90-те години, а се материализира години по-късно

21.05.2013г. / 09 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: performing-musician.com/

Снимка: performing-musician.com/

На 17, 18 и 19 май в зала „Арена Армеец станахме част от световното турне на едни брилянтни изпълнителни. Българската публика бурно аплодира мюзикълът WE Will Rock You. Това е най-популярният британски мюзикъл в последните години. На сцената бяха изпълнени 24 от най-популярните песни на Queen.

Сюжетът е по оригинална история на Бен Алън, който е британски писател и режисьор. Невероятна идея, която се ражда в началото на 90-те години на миналия век от мениджъра на Queen Джим Бийч. Публиката пя заедно с артистите на едни от най-красивите песни като „We Will Rock You“, “ We Are The Champions“, “Don't Stop Me Now“. Невероятна емоция и атмосфера, които дълго ще се помнят.

Някои зрители, които станаха свидетели на тези ценни минути с песните на групата, споделиха, че ще отидат и в Лондон, за да гледат мюзикъла още веднъж. Подвижна сцена, оригинални декори и видео ефекти бяха част от шоуто.

Най-голяма изненада за публиката бяха музикантите, които през цялото време свиреха страхотно, макар и скрити зад декорите. Те също бяха силно аплодирани. Публиката изпрати на крака талантливите млади хора, които ни накараха да повярваме, че сме на концерт на Queen.

Коментирай
Свободно време