Свободно време

Водещият Павел Владимиров подари биберон на Вин Дизел

Водещият на „Здравей, България“ разкри българска следа в „Бързи и яростни“ 6 и впечатли Мишел Родригес с музикален поздрав

23.05.2013г. / 13 55ч.
Аз жената
Водещият Павел Владимиров подари биберон на Вин Дизел

Колко голям е рискът да подариш биберон на актьора, който редовно раздава юмруци в Холивуд – Вин Дизел?

Оказа се, че нулев. Точно в това се убеди водещият на „Здравей, България“ Павел Владимиров, който не само пое този риск без никакво притеснение, но остана напълно невредим и истински разсмя звездата от поредицата „Бързи и яростни“. Вин Дизел бързо разбра шегата и препратката към филма „Умиротворителят“, където той е в ролята на бавачка и умело борави с бебешки шишенца. Освен че прие подаръка с бурен смях, Вин обеща, че задължително ще го сглоби. Ексклузивно пред камерата на „Здравей, България“ на 23 март холивудският екшън герой изпрати въздушна целувка на всички български дами и призна, че с удоволствие би дошъл в България някой ден.

Появата на Павел Владимиров сред екипа на „Бързи и яростни“ 6 предизвиква истинско оживление и провокира множество любопитни признания. Водещият на „Здравей, България“ разкри българска следа в шестата част на екшън поредицата, като „виновна“ за това е актрисата Гал Гадот. Тя е сред новите попълнения в екипа и освен че е носител на титлата Мис Израел 2004 г., е женена за евреин от български произход. Павел успя да впечатли и още една дама – Мишел Родригес, като я изненада с музикален поздрав изцяло в духа на Англия – специално за нея той изпълни част от хита на Бийтълс "Michelle My Belle".

Какво още ексклузивно видяха зрителите на „Здравей, България“? Режисьорът Джъстин Лин не само предложи роля на водещия в „Бързи и яростни“ 7, но се впечатли и от снимка на истински тунингован „Трабант“, която Павел Владимиров показа на него и актьорския екип. Всички те бяха единодушни, че е напълно възможно култовият източногермански модел да намери място сред останалите високоскоростни автомобили, а „лошият“ Люк Евънс дори го обърка с Лада.

Над 250 коли са били потрошени за снимките на шестата част, призна режисьорът Джъстин Лин пред камерата на сутрешния блок на Нова ТВ. 240 км/ч е най-високата скорост, която Лудакрис е вдигал на магистрала. Полицаи глобяват самия Люк Евънс, докато отива на снимките на „Бързи и яростни“. Ducati Monster, 750 куб. – това е машината на Елса Патаки, която признава, че е голям фен на моторите. В екшън сцените Мишел Родригес се бие с Джина Карано – тя е носител на световна титла по муай тай и не скри, че й е било особено трудно да не удря наистина по време на снимките.

Коментирай