Свободно време

Предстоят последните елиминации в Dancing Stars

Три музикални премиери на сцената на танцувалното шоу

30.05.2013г. / 17 11ч.
Аз жената
Предстоят последните елиминации в Dancing Stars

Последните редовни елиминации предстоят този петък, 31 май, на сцената на спектакъла на сезона Dancing Stars. Чрез своя зрителски вот публиката ще определи коя двойка ще напусне шоуто и кои ще са четирите отбора, които ще отидат на полуфинала в понеделник. На финала ще се класират най-добрите 3 двойки, а кой ще победи, ще стане ясно на 7 юни.

Утре вечер в Dancing Stars големите победители от наградите на БГ Радио – Графа, Михаела Филева и VenZy ще изпълнят най-новия си летен хит „А дано, ама надали“. Мариана Попова ще представи на испански най-новото си парче "Busqando te" (Търся те) заедно с бенда на Дани Милев, който е автор на музиката и аранжимента.

Премиерно на сцената на Dancing Stars ще се появи с новото си парче най-младият финалист от реалити формата X Factor – Боги.

И в петък вечер VIP гости ще защитават звезните двойки. Петко ще се радва на подкрепата на Стефка Костадинова и Ивайла Бакалова. Поли Генова ще подкрепи Ангел. Популярният водещ Ники Кънчев и Таня Богомилова ще аплодират Део. Елен Колева ще бъде подкрепена от Ирен Онтева и Нешка Робева, а Стелла е поканила близки семейни приятели.

Коментирай