Свободно време

Карнавален пъзел

22.02.2006г. / 13 25ч.
Аз жената
Карнавален пъзел

Постановката “Карнавал” е една история за пъстрия, различния, трудния, но винаги безкрайно истинския живот. Това е най-новата постановка на частен театър “Инверсия”, чиято премиера очаквайте на 9 и 23 март на сцената на Сатирата.
Авторът Камен Донев и режисьорът Симеон Димитров са намерили пресечната точка на смях и сълзи. Те ни разказват за живота-карнавал. Карнавалът вътре в самите нас.
Актьорите Симона Попова, Стефка Златкова и Кирил Михов показват силата, която ни събира с околните и силата, която ни разделя от тях. За мечтите, копнежите, желанията. И... предразсъдъците, трудностите, бариерите, които често сами си поставяме.
Една история за живота, с голямо Ж.
За модерния човек, изтъкан от амбиции, желания и страст. Модерният човек, за когото всеки ден е едно ново предизвикателство. Ново начало. Всяка сутрин е устремена към различното. Изпълнена с надежда, с мечти. А всяка вечер е една инверсия. Противопоставяне. Изопачаване. Болезнен допир до реалността. До страховете. До отговорността. Отговорността да обичаш. Отговорността да бъдеш обичан.

Коментирай