Свободно време

Маколи Кълкин влиза във ВИП Брадър?

Слухове довеждат звездата в България за участие в риалити предаването

25.08.2013г. / 20 00ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Според последните слухове около новия сезон на ВИП Брадър има голяма вероятност детето-чудо на Холивуд, актьорът Маколи Кълкин, да участва в звездния формат. Сайтът Hotnews.bg съобщава, че има шанс 32-годишният актьор, който в последно време не е в блестяща форма, да се съгласи да участва в проекта.

Поради липса на ангажименти в киното от няколко години насам и заради зависимостта си към наркотиците, според сайта е голяма вероятността звездата да влезе за няколко дни във ВИП къщата, заедно с българските съквартиранти, заради не малкия хонорар, който ще вземе.

Кълкин със сигурност ще предизвика сензация дори и само с факта, че всеки зрител ще може да направи сравнението „преди" и „сега", пише Blife.bg. Отделно от това се очаква актьорът да се окаже в основата поне на няколко скандала, тъй като е известен със своята грандомания и с доста избухливия си нрав. И двата недостатъка са резултат от твърде ранното му превръщане в супер звезда и се изострят, когато му липсва дрога. А точно такъв ще бъде случаят в родното риалити.

Коментирай
Здраве и красота