Свободно време

Фестивал на нежността или как да бъдем по-добри

Milka – Осмели се да покажеш нежност!

20.09.2013г. / 11 51ч.
Аз жената
Снимка: Milka

Снимка: Milka

Време е за прегръдка! – призовава ни лилавата кравичка на Milka през  септември и ни кани да посетим Фестивала на нежността.

Той преминава през седем български града – Стара Загора, Пловдив, Плевен, Русе, Варна, Бургас и София, за да ни припомни, че трябва да бъдем по-мили и добри един към друг. 

Домакин на Фестивала на нежността е усмихнатият Посланик на Milka. От него научаваме повече за важната кауза, а именно поставянето на Национален рекорд по прегръдки за първи път в България.

Нежните жестове се отчитат прецизно от специалния Измервател на нежността, разположен на централната сцена. Градът, в който хората са разменили най-много прегръдки и целувки, ще бъде обявен за „Най-нежен град в България“ и ще получи специален подарък от Milka, който да напомня, че всеки момент е подходящ за нежност и добри дела.

Фестивалът на нежността посреща своите гости с вълнуващи игри и атракции . „Протегни се за прегръдка“, „Кажи го по-Милка“, Работилница за нежни подаръци, Шоколадов фонтан, Фото кът и изложба, запечатала моменти на нежност са само част от тях.

Коментирай