Свободно време

Георги Христов избухна в защита на Петя Буюклиева в "Музикална академия"

Първо място за Кичка Бодурова и елиминация за Петя Буюклиева

25.09.2013г. / 14 40ч.
Аз жената
Георги Христов избухна в защита на Петя Буюклиева в "Музикална академия"

Златната петорка Стенли, Петя Буюклиева, Етиен Леви, Коцето Калки и Кичка Бодурова взривиха публиката на първия си концерт на живо в шоуто „Музикална академия“ по TV7. Всеки от тях изпълни по един собствен хит и по един кавър на любимо парче. Двете дами заеха двете крайни позиции в класирането според вота на публиката.

С най-висок вот от 46,2% публиката подкрепи изпълненията на Кичка Бодурова, която спечели овациите и на журито. „Г-жо Бодурова, не ви познавам, но вие ме размазахте, поклон“, коментира вечно лошият Фънки.

Фаталната жена Петя Буюклиева отиде на елиминации в резултат на ниския вот на зрителите. Това предизвика бурното недоволство на журито, които я определиха като глас-вселена. Най-емоционално реагира Георги Христов, който заяви, че дори е готов да напусне шоуто, заради непрофесионалния зрителски вот. Люси Дяковска допълни, че това е рядко драстично разминаване между мнението на журито и мнението на зрителите, но това е шоуто.

Етиен Леви показа двете страни на една и съща монета. При първото си изпълнение типично в негов стил покри цялата сцена с пластичен танц, второто парче бе убийствено прочувствен кавър на “It’s my life“ на Джон Бон Джоуви, което провокира Здравко от Ритон да възкликне: “Професоре, ставам ви на крака“.

Изпълнението на Коцето Калки предизвика спор в журито „за“ и „против“. Фънки критикува маршовата му стъпка, а в отговор Калки я повтори при изпълнението на кавър „Yellow submarine“ на легендарните Бийтълс. Люси Дяковска го подкрепи с мнението си, че повече театър на сцената винаги е добре. Вероятно такава е и преценката на публиката, която му отреди 3-то място.

Стенли не измени на себе си и представи две български парчета – авторското „Обсебен“ и „Шоколад“ на група Остава. Той определи себе си като асоциален, а мнението на журито бе алтернативен, единствен и неповторим. Секси темпераментно въртене на велоаргометри като част от сценичната хореография определено внесе допълнителна енергия в неговото представяне.

Тази вечер предстои влизането в академията на 5-те актуални звезди – Поли Генова, Кристо, Сантра, Лора Караджова и Дичо. Кой от тях ще спечели първи симпатиите на зрителите и кой от тях ще отиде на първи елиминации, предстои да видим в ефира на TV7 от 19.30 часа

Коментирай
31 rate up comment 0 rate down comment
north ( преди 10 години )
естествено, че ще има такива разминавания. щом харесват криско, какво им разбират тиквите на любителите на мейнстрийм s(hit) - ове масови консуматори от гласови данни? сигурно и брус дикинсън ще класират след джъстин бийбър, ако те участват ..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар